Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Στην ομιλία του στην 87η ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει τα δομικά και οικονομικά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για την ενίσχυση κοινωνίας αλλά και των πληγέντων από την κακοκαιρία Ντάνιελ, όπως επίσης το σχέδιο για την αναδιοργάνωση της Πολιτικής Προστασίας, με πλάνο προσαρμοσμένο στις δύσκολες καταστάσεις της κλιματικής αλλαγής. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από 1η Ιανουαρίου τα εισοδήματα από βραχυχρόνια μίσθωση θα υπόκεινται σε ΦΠΑ, τόνισε ο πρωθυπουργός Κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:16

87η ΔΕΘ: Δείτε live την ομιλία Μητσοτάκη

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δύο Αυστριακοί αγνοούμενοι κατά τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ελλάδα είναι νεκροί, καθώς τα τεστ DNA επί των σωμάτων των δύο νεκρών επιβεβαίωσαν τις ταυτότητές τους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας χωρίς να τους κατονομάσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάργηση των πάνω από 500 δημοτικών ΝΠΔΔ και των κοινωφελών επιχειρήσεων των δήμων προβλέπεται για τις 31 Δεκεμβρίου 2023

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 18:45

Formula 1: Σοκαριστικό ατύχημα ο Λανς Στρολ

Ο Κάρλος Σάινθ κατέκτησε για δεύτερο σερί γκραν πρι την pole position και ετοιμάζεται να σπάσει την κυριαρχία των Red Bull στο εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Κι αν η πρωτιά του Ισπανού πιλότου της Ferrari δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη αφού το ίδιο συνέβη προ δύο εβδομάδων στη Μόντσα, ο αποκλεισμός και των δύο Red Bull του Μαξ Φερστάπεν και του Σέρχιο Πέρες στο Q2 της Σιγκαπούρης δεν έχει προηγούμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία, η αρχική φάση μιας μελέτης που αφορά στην κατασκευή νέου επιβατικού λιμανιού στο νησί με τίτλο «Νέος Επιβατικός Λιμένας Πάρου – Αξιολόγηση υποψήφιων θέσεων και Προτάσεις Χωροθέτησης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο αφιερωμένη στους αξέχαστους Μίκη Θεοδωράκη και Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στην πλατεία Εκατονταπυλιανής στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο κρούσματα σαλμονέλας εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση για τους πλημμυροπαθείς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφάσισα σε τούτες τις κρίσιμες, για το νησί μας, εκλογές να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του Κώστα Μπιζά « ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ» γιατί πιστεύω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα, τις αυξημένες ανάγκες που έχει το νησί μας σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos