Ιούνιος 2024 - Psts.gr

Διεθνής είναι η ζήτηση για μια κατοικία στα νησιά της Ελλάδας. Ξένοι αγοραστές κυρίως από τις Η.Π.Α., τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελβετία, αναζητούν κατοικίες που διατίθενται προς πώληση και είναι έτοιμοι να πληρώσουν αδρά για να τις αποκτήσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, λίγη ώρα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν στην Πάρο, υπήρχε μέχρι περίπου τα μέσα του 20ου αιώνα, λίγο πριν την έλευση του τουρισμού, ένα ύψιστο γεγονός κοινωνικής συνεύρεσης, αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας, που λειτουργούσε ως η «καρδιά» του συλλογικού παραδοσιακού βίου των παριανών οικισμών και της υπαίθρου, αυτό ήταν το πανηγύρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι πιτζάμες, είναι ένα άνετο και απαραίτητο ρούχο που φορούν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είτε ψωνίζετε για τον εαυτό σας είτε ως δώρο, η επιλογή των πιο κομψών σετ από πιτζάμες γυναικείες και πιτζάμες ανδρικές απαιτεί προσεκτική σκέψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε προχθές Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, με μεγάλη επιτυχία το ΣΤ’ Διεθνές Συνέδριο του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) με θέμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 17:51

Συλλήψεις στη Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και καθώς παρατηρείται η εκδήλωση πυρκαγιών σε νησιά μας παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους των νησιών του Νότιου Αιγαίου (Κυκλάδων και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 μπορούν να προσέρχονται στο Γενικό Λύκειο Πάρου (Διευθύντρια, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου) για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από τις 09:30 έως και 13:30 :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ειδικά μαθήματα και συγκεκριμένα στα Γερμανικά εξετάστηκαν σήμερα Τετάρτη οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Ίο(20 και 21 Ιουνίου 2024), συνοδευόμενος από την τρεις φορές Olympian(2000,2004, 2008) και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Beach Volley Βάσω Καραντάσιου και την Olympian(2016) και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας, Κέλλυ Αραούζου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 41

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos