Πάρος: Οι καλύτερες, ολόφρεσκες ψαροκαταστάσεις βρίσκονται στο λιμανάκι της Νάουσας!

30 Ιουνίου 2024 19:43

Ένας είναι ο top προορισμός για να απολαύσει κανείς τα πιο φρέσκα, τα πιο ποιοτικά και πεντανόστιμα ψαροεδέσματα στη Νάουσα: Να βρεθεί στο γραφικό λιμανάκι και να επισκεφτεί το εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος»!

Στο «Σιγή Ιχθύος» τα ψαρικά είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Ψαρολιχουδιές, ολόφρεσκες σαλάτες και ορεκτικά και μια εκλεκτή κάβα κρασιών, γίνονται το must της γαστρονομικής απόλαυσης με έμφαση στην υγιεινή διατροφή, τη γνώση και την πείρα του «Σιγή Ιχθύος» στα ελαφρά εδέσματα.

Αφεθείτε στις μαγικές ψαρογεύσεις του «Σιγή Ιχθύος» που απολαμβάνονται μέσα σε ένα ιδεώδες περιβάλλον κυκλαδίτικης αισθητικής, πλάι στα ναουσαίικα ψαροκάικα με θέα τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα!

Η αυθεντική ελληνική κουζίνα του «Σιγή Ιχθύος» με τις θαλασσινές γεύσεις και τις καλύτερες παριανές πρώτες ύλες, εγγυάται ένα συναρπαστικό γαστρονομικό «ταξίδι» του ουρανίσκου που θα χαρείτε απόλυτα και καταλυτικά μέσα σε ένα περιβάλλον νησιωτικής φιλοξενίας και άριστης εξυπηρέτησης!

Διοργανώστε επίσης τις εκδηλώσεις σας στο «Σιγή Ιχθύος»! Γαμήλιες εκδηλώσεις αλλά και κάθε άλλου είδους περιστάσεις, στον ιδεώδη χώρο του «Σιγή Ιχθύος», θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις στο άλμπουμ της ζωής σας!

Γευθείτε τα δώρα της θάλασσας μέσα από τα μοναδικά πιάτα του «Σιγή Ιχθύος»! Η ποιότητα και η γεύση τους θα μείνουν χαραγμένα στην καρδιά σας καθώς αποτελούν βίωμα μια απόλυτα κορυφαίας γαστρονομικής εμπειρίας μέσα στο γραφικότερο φυσικό σκηνικό της Νάουσας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos