Αύγουστος 2024 - Psts.gr

Η Oxford Economics εκτιμά ότι μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες τα μετάλλια αυτά θα αξίζουν πολύ περισσότερο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με την 6η θέση συμβιβάστηκε ο Στέφανος Ντούσκος στον τελικό του σκιφ στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με επίδοση 7:02.05. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αν και βρέθηκε στην 3η θέση στα 1.000 μέτρα, είδε τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος να τον προσπερνά στα 1.500, αλλά από 4ος εν τέλει ο Στέφανος Ντούσκος πέρασε 6ος και τελευταίος τη γραμμή του τερματισμού.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Στεφανος Ντούσκος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου μείωση στις αφίξεις επισκεπτών παρουσιάζει ο Ιούλιος του 2024 συγκριτικά με τον Ιουλίο του 2023 από το λιμάνι της Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 13:38

Συλλήψεις σε Θήρα, Μήλο και Ίο

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 13:37

Θ, Μαρινόπουλος: Το όνειρο του Δημάρχου

Ποιο είναι άραγε το όνειρο κάθε δημάρχου ;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Πάρου από τον Πλοίαρχο του επιβατικού ταχύπλοου (Ε/Γ – Τ/Χ) 'SUPER JET'' Ν.Π. 10328 για έντονο κραδασμό στον υδροπροωθητήρα από είσοδο ξένου αντικειμένου, κατά τη διάρκεια του κατάπλου στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμηλότερα από το επίπεδο του Ιουλίου διαμορφώνονται από αρκετούς παρόχους τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος του Αυγούστου μετά την αφαίρεση της επιδότησης που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέλεξε τις Κυκλάδες για να περάσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, όπως μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σχεδόν ένα μήνα μετά την εκδήλωση της πανώλης στην Ελλάδα και επισήμως μετράμε 35 κρούσματα και 14.000 θανατωμένα ζώα. Δηλαδή η νόσος χτύπησε 35 κτηνοτροφικές μονάδες από την στιγμή που τα τα μολυσμένα ζώα πέρασαν τα σύνορα της χώρας .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos