Φεβρουάριος 2020 - Psts.gr

Σημαντική ενίσχυση για την ποιοτική και ποσοτική επάρκεια ύδατος στο Δήμο Τήνου δίνει η τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 152669/27-04-2018 απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία παρατείνεται η χρηματοδότηση του εν λόγω Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα συνηθισμένο φάρμακο κατά της ελονοσίας, η χλωροκίνη, ενδέχεται να είναι αποτελεσματικό κατά της επιδημίας που έχει επιφέρει ο κορονoϊός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την περσινή «γκάφα» του κολοσσού, όταν «πιάστηκε» στα πράσα να υποκλέπτει συνομιλίες χρηστών χωρίς την έγκρισή τους, προχωρά σε μία… έξυπνη και νόμιμη κίνηση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποιεί ότι ο ιός μπορεί να εξελιχθεί στην «ασθένεια Χ» προκαλώντας έως και 80 εκατ. θανάτους παγκοσμίως - Ενα αντιικό φάρμακο φέρεται να έχει αποτελέσματα σε ασθενείς σύμφωνα με κλινικές δοκιμές όπως ανακοίνωσε ο ΠΟΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυελλώδεις άνεμοι το σκηνικό του καιρού της Πέμπτης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα την σοβαρή υποστελέχωση του ΔΕΔΔΗΕ Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και οι άνθρωποι της ΔΟΕ να έκαναν καθησυχαστικές δηλώσεις ενόψει “Τόκιο 2020”, λόγω του κορονοϊού, αλλά πλέον ακούστηκε και η αντίθετη άποψη, που… κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και κάνει λόγο ακόμα και για ακύρωση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές αλλαγές στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση, προς όφελος των πελατών τους, ανακοινώνουν σήμερα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την εφαρμογή της νέας εμπορικής και τιμολογιακής πολιτικής τους που εισάγει καινοτόμα προϊόντα, απλοποιεί τη διαδικασία τιμολόγησης και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καθεστώς παρακολούθησης τέθηκαν οι 4 μαθητές και 4 καθηγητές που συμμετείχαν σε πρόγραμμα Erasmus στην Ιταλία και επέστρεψαν στην Ξάνθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουπιές στιφάδο. Ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά που ειδικά την περίοδο της νηστείας αντικαθιστά το κρέας στα τραπέζια μας.

Κατηγορία ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σελίδα 1 από 64

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280