Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 - Psts.gr

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς σε μια βραδιά αφιερωμένη στην... μπουγάδα του Αι Βασίλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΔΕΥΑ Πάρου θεωρείται από όλο και περισσότερους Παριανούς πολίτες ως απαράδεκτη. Είναι ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου να λάβει μέτρα για την επαναφορά της Δημοτικής Επιχείρησης στην Ομαλότητα και στην αποκατάσταση της Νομιμότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφουμε τους "λεονταρισμούς" και τους λοιπούς χαρακτηρισμούς περί "λαγών" στο στέλεχος της Ν.Δ. κ. Χ.Κόκκινο και τον καλούμε, αντί γενικόλογων δελτίων τύπου, να ενημερώσει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Συρμαλένιος παρευρέθηκε την Τρίτη 18/12 και χαιρέτισε στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση – διαμαρτυρία του λαού της Σαντορίνης με αίτημα την άμεση λειτουργία του νοσοκομείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η χορωδία του Γυμνασίου Αρχιλόχου θα τραγουδήσει Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 19:50

Σύλλογος Πάρου "Αρηΐς"

Οι δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηίς, για το 2ο Χριστουγεννιάτικο  Φεστιβάλ Πάρου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε και εφέτος με μεγάλη επιτυχία το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου μας το οποίο κάθε χρόνο ψηλώνει και απλώνεται πλουσιοπάροχα στην είσοδο του νησιού και της Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 15 Δεκεμβρίου 2012 που πραγματοποιήθηκε στη ΡΟΔΟ , μεταξύ των άλλων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης ήταν και η παρουσίαση της Στρατηγικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σας εύχονται ολόψυχα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos