ΚΔΕΠΑΠ: Για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

19 Δεκεμβρίου 2012 19:46

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε και εφέτος με μεγάλη επιτυχία το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου μας το οποίο κάθε χρόνο ψηλώνει και απλώνεται πλουσιοπάροχα στην είσοδο του νησιού και της Εκατονταπυλιανής.

Ακούστηκαν κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, από την χορωδία της Σχολής Μουσικής Δήμου Πάρου, παρουσιάστηκε Χριστουγεννιάτικη παράσταση μπαλέτου και πλήθος δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους. Από την γιορτή μας δεν έλλειπε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δωράκι και βέβαια ο Άγιος Βασίλης που φωτογραφήθηκε με τα παιδιά μοιράζοντας τους καραμέλες, μπαλόνια, ζωγραφιές.

Με την ελπίδα ότι κάθε χρόνο θα εμπλουτίζουμε την εκδήλωση με νέες ιδέες ώστε να κάνουμε τις Άγιες αυτές ημέρες πιο χαρούμενες για τα παιδιά μας, θέλω για μία ακόμη φορά να ευχηθώ υγεία, δύναμη και ευόδωση των στόχων του καθενός μας και να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν με την προσφορά τους, ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο τόπος μας. Ευχαριστώ από καρδιάς το Ι.Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής για την παραχώρηση του αύλιου χώρου του προσκυνήματος, τον Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηίς» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σκόπας ο Πάριος» που εμπλούτισαν την γιορτή μας αλλά και όλους τους χορηγούς μας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos