300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κ.Ε.Π.Π: Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει την απόφαση για την άμεση αντικατάσταση του κ. Φραγκούλη

19 Δεκεμβρίου 2012 21:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ.Ε.Π.Π: Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει την απόφαση για την άμεση αντικατάσταση του κ. Φραγκούλη

test2

react2 2025

skandalis77

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΔΕΥΑ Πάρου θεωρείται από όλο και περισσότερους Παριανούς πολίτες ως απαράδεκτη. Είναι ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου να λάβει μέτρα για την επαναφορά της Δημοτικής Επιχείρησης στην Ομαλότητα και στην αποκατάσταση της Νομιμότητας.

Το θέμα, δεν είναι μονάχα οι αυθαιρεσίες στις περικοπές των μισθών των εργαζομένων αλλά, είναι γενικότερο και θεσμικό. Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Πάρου πρέπει να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες της, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, από την εδώ και χρόνια ασκούμενη πολιτική, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Στέλιο Φραγκούλη, και της πολιτικής κάλυψης που του παρείχε.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου έγινε ευρύτατα γνωστό αυτό που και οι πέτρες γνώριζαν. Τόσο από τις τοποθετήσεις του Σωματείου των Εργαζομένων, όσο και από την τοποθέτηση του ίδιου του κ. Φραγκούλη, που αναγκάστηκε να παραδεχτεί μεταξύ άλλων ότι, μόνος του έχει υπερκαλύψει τον Διευθυντή του.

«Μάθαμε» ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, διοικεί την επιχείρηση με αυταρχικές πραχτικές και διαδικασίες, υποκαθιστώντας τον Γενικό Διευθυντή και το Διοικητικό Συμβούλιο, παίρνοντας Προσωπικές Προφορικές Αποφάσεις που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης.

«Μάθαμε» ότι ο κ. Πρόεδρος έχει μετατρέψει εδώ και χρόνια την ΔΕΥΑΠ σε πεδίο άσκησης Προσωπικών Πολιτικών.

«Μάθαμε» ότι ο Πρόεδρος θεωρεί τη ΔΕΥΑΠ «τσιφλίκι» και «φέουδο» του, λειτουργώντας εκτός της θεσμικής νομιμότητας.

«Μάθαμε» όμως ότι αυτή η αυθαίρετη πραχτική πραγματοποιείται και με ευθύνη, ή στην καλύτερη περίπτωση, ανοχή της πλειοψηφίας του Δήμου.

Είναι, πιστεύουμε η ώρα των αποφάσεων. Είναι η ώρα της ευθύνης. Είναι η ώρα για να ληφθούν μέτρα. Οποιαδήποτε ολιγωρία στη αποφασιστική παρέμβαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επίλυση της κρίσης, θα είναι καταστροφική, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την ίδια την επιχείρηση. Είναι η ώρα για την λήψη γενναίων πρωτοβουλιών.

Με πλήρη επίγνωση της κατάστασης, υποβάλλουμε 2 προτάσεις για ψήφιση :

1/. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που συμμετέχουν στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, να δεχτούν την πρόταση του Σωματείου των Εργαζομένων , και να προκαλέσουν άμεσα, εντός 2 ημερών, έκτακτο ΔΣ της επιχείρησης, για να αποφασιστεί ο τρόπος καταβολής του μισθού του Δεκεμβρίου 2012, και ο τρόπος υπολογισμού και πληρωμής των αναδρομικών που παράτυπα τους έχουν παρακρατηθεί. Η πρόταση μας αυτή γίνεται γιατί και στο τελευταίο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, ήταν εμφανής η προσπάθεια του Προέδρου, για την εφαρμογή μιας παρελκυστικής πολιτικής (....δεν έχουμε λεφτά, ....έχουμε άλλες υποχρεώσεις, κλπ .....), και μετάθεσης του θέματος στις καλένδες.

2/. Με βάση τα τελευταία γεγονότα, τα συμπεράσματα που βγήκαν στα τελευταία Συμβούλια Δήμου και Επιχείρησης, και τις προσωπικές ευθύνες του Προέδρου για την πολιτική που ακολούθησε στη λειτουργία της ΔΕΥΑΠ, κρίνουμε ότι για την αποκατάσταση της εικόνας της επιχείρησης, και την καλή και εύρυθμη λειτουργία της, το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει την απόφαση για την άμεση αντικατά-σταση του κ. Φραγκούλη , με άλλο πρόσωπο που θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά και σύννομα την επιχείρηση.

Μανώλης Ισιγώνης

Δημοτικός Σύμβουλος.


Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές , αποφάσισε ότι η εκπροσώπηση της στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνεται κυκλικά με την εναλλαγή, των Δημοτικών Συμβούλων σύμφωνα με την σειρά σταυροδότησης. Έτσι με την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου παραιτήθηκε ο Μανώλης Γλέζος. Σήμερα καθώς και εγώ συμπλήρωσα ένα χρόνο θητείας, υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου. Στην θέση μου θα αναλάβει, για ένα χρόνο επίσης, ο δεύτερος στη σειρά εκλογής, Σωτήρης Καστρουνής.

Μανώλης Ισιγώνης

Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« ΚΔΕΠΑΠ: Για το άναμμα του Χρισ...
Ευχές από την περιφερειακή ενό... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιανουάριος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

logo2
Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θλίψη στο νησί – «Έφυγε» από κοντά μας ο Σωτήρης Χουλιάρας (Βίντεο)

Πάρος: Θλίψη στο νησί – «Έφυγε» από...

22 Νοεμβρίου 2025
Πάρος: Οι παρεμβάσεις ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του λιμανιού είναι εδώ!

Πάρος: Οι παρεμβάσεις ανακαίνισης κ...

21 Νοεμβρίου 2025
«Ό,τι Αξίζει» στην Αντίπαρο με την Ίνα Ταράντου - Η ιστορία και οι άνθρωποι του νησιού (trailer)

«Ό,τι Αξίζει» στην Αντίπαρο με την...

23 Νοεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Μπάσκετ Γυναικών: Α.Ο.Π. και Μαρπησσαϊκός νίκησαν εύκολα τον Ποσειδώνα και τώρα οι δυό τους...

Μπάσκετ Γυναικών: Α.Ο.Π. και Μαρπησ...

27 Νοεμβρίου 2025
Πάρος: Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας - Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες

Πάρος: Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμ...

27 Νοεμβρίου 2025
Δικαιώματα ατόμων με αναπηρία: ενσωμάτωση σε όλες τις πολιτικές της ΕΕ

Δικαιώματα ατόμων με αναπηρία: ενσω...

27 Νοεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ