Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Οι πτήσεις charter από το εξωτερικό στον νέο αερολιμένα Πάρου, εγκαινιάζονται σύμφωνα με άρθρο που είχαμε άλλωστε δημοσιεύσει την 1/11/2016, στις αρχές καλοκαιριού του 2017, με αεροσκάφος τύπου JUMBOLINO προερχόμενο από την Αυστρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητούνται από εταιρεία τουριστικές επιχειρήσεις (ενοικιαζομένων δωματίων - ξενοδοχείων - στούντιο - βίλλες - συγκροτήματα) προς ενοικίαση όπως επίσης και επιχειρήσεις εστίασης (καφέ - beach bars - εστιατόρια - σουβλατζίδικα) για αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο προκαλεί η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου, ενός επιχειρηματία με πολυσχιδή δραστηριότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για την παροχή συνδρομής στο Ι/Φ “PIETJE VANKAN” σημαίας Ολλανδίας, στο οποίο επιβαίνουν δύο (02) αλλοδαποί και πλέει ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν λιμένα Ίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό spot, δημιουργήθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκστρατείας που υλοποιεί με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών, για το κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 360 γρ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, 495 ευρώ, κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον το Σάββατο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια! Από Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Κύπρο, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ από το πρόγραμμα του μπάσκετ θα μας απασχολήσει μία αναμέτρηση της ACB.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Πνοή» ανανέωσης με 15 νέα πρόσωπα έδωσε στην κυβέρνηση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που φαίνεται ότι κέρδισε το «στοίχημα» της ηλικιακής ανανέωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 22,2% και το βασικό κόμμα της συγκυβέρνησης 15,8%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos