Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Πανηγυρική δικαίωση για τους 11 κατηγορούμενους των επεισοδίων με τα ΜΑΤ, τον Μάρτιο του 2011, κατά την επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Σύρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα «Κύπελλο Σαλαμινομάχων 2016» που διοργανώθηκε στις 29-30 Οκτωβρίου 2016, για σκάφη κατηγορίας optimist.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ιταλική δικαιοσύνη ήταν κατηγορηματική: «το Facebook έπρεπε να αφαιρέσει τα προσωπικά στοιχεία της 31χρονης γυναίκας από τη Νάπολη, η οποία αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, επειδή κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εικόνες από συνευρέσεις της».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου σας ενημερώνει ότι ενόψει της χειμερινής περιόδου έγινε αποκατάσταση λακκουβών σε όλο το μήκος του επαρχιακού δικτύου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαλαρώνουν οι ρυθμοί ενόψει της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 06-11-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 40χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σας καλούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον προγραμματισμό της εκδήλωσης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου και τις παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA) που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 22-24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η χειρουργική αφαίρεση του καταρράκτη, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, βοηθά στη μείωση της Ενδοφθάλμιας Πίεσης και στην καλύτερη διαχείριση των διαφόρων ειδών του γλαυκώματος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό πτώσης δίκυκλου οχήματος με έναν 46χρονο ημεδαπό επιβαίνοντα στη θαλάσσια περιοχή στην πύλη Ε1 του κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos