Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Όλοι αγαπάμε τις γλυκές τούρτες, όχι μόνο για τη γεύση τους αλλά και για τη δελεαστική μορφή τους! Τι θα λέγατε όμως να βάλουμε στη διατροφή μας μια τούρτα αλλιώτικη από τις άλλες!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τζάμπολ σήμερα στο Final 4 της Euroleague με τους δύο ημιτελικούς, Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε συνέχεια των συντονισμένων και διαρκών ενεργειών του Δήμου Θήρας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, ξεκινούν οι διαδικασίες για την έναρξη του έργου επισκευής του Αθηνιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σίφνο παρευρέθη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων το προηγούμενο διήμερο με την ευκαιρία της γιορτής του εορτασμού της Πολιούχου, Παναγίας Χρυσοπηγής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρισκόμαστε λίγο πριν την εκπνοή της άνοιξης, εποχή που η φύση οργιάζει και πάλλεται από ζωή και αναδημιουργική ένταση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης είκοσι τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Σύρου και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (17 Μαΐου 2018) στην Κίμωλο, από αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου και του Αστυνομικού Σταθμού Κιμώλου, δυο 71χρονοι υπήκοοι (άνδρας και γυναίκα) Ολλανδίας κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρικά θα τελεστεί ο θρησκευτικός εορτασμός της γιορτής Πάντων των Αγίων στο νησί της Πάρου την Κυριακή 3 Ιουνίου. Την ημέρα αυτή πανηγυρίζει ο ναός των Αγ. Πάντων που βρίσκεται στην ομώνυμη Κορυφή του νησιού. Το πρόγραμμα των ακολουθιών που θα τελεστούν έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 22η Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos