Εξιχνιάστηκαν -24- διαρρήξεις στη Σύρο - Δράστης είναι ένας 37χρονος ημεδαπός

18 Μαϊος 2018 13:47

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης είκοσι τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Σύρου και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Πρόκειται για έναν 37χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε ύστερα από συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια επισταμένης αστυνομικής έρευνας, ο κατηγορούμενος κατά το χρονικό διάστημα από 19 Μαρτίου έως 15 Μαΐου 2018 ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία δράσης (modus operadi) παραβίαζε νυχτερινές ώρες επιχειρήσεις-επαγγελματικούς χώρους, σωματεία, μηχανήματα αυτόματων πωλητών και αφαιρούσε, κατά περίπτωση, χρήματα και καταναλωτικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ο δράστης εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και αφού προσήχθη, εξεταζόμενος παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos