Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Το Islands e-media, σας κάνει δώρο ένα μοναδικό τριήμερο (Δύο διανυκτερεύσεις) στη μαγευτική Σύρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απελάθηκε και επιστρέφει στην Αδριανούπολη ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Αλερίκ, εργαζόμενος στον δήμο Αδριανούπολης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πέρασε τα σύνορα του Έβρου και μπήκε παράνομα στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συγκεκριμένος... παλιατζής (άγνωστο αν είναι Ρομά) φόρτωσε τα πάντα όλα στον... ουρανό του αυτοκινήτου του και διέσχισε την μισή Λαμίας ανενόχλητος μέχρι να φτάσει στον προορισμό του και να ξεφορτώσει για το μεροκάματο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο σήμερα, το κουπόνι προσφέρει πολλές επιλογές και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τις ΗΠΑ, την Τουρκία, τη Νορβηγία και τη Βραζιλία, ενώ από τις προτάσεις μας δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 04-05-2018 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου ότι, μεσημεριανές ώρες της ιδίας ημέρας άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 8η του μηνός Μαΐου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Ενέργεια από το άχυρο που μένει «στα αζήτητα» μετά το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου, αλλά και από άλλα υπολείμματα καλλιεργειών, φιλοδοξεί να παράγει ο δήμος Κιλελέρ, ξεκινώντας έναν πρωτοποριακό για τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης σχεδιασμό, ο οποίος θα βοηθήσει ταυτόχρονα και στην πρόληψη των πυρκαγιών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και εγρήγορση κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα σε λίγα λεπτά το... έστρωσε με χαλάζι, σε δρόμους στην Πύλη Τρικάλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Microsoft υπόσχεται διόρθωση στις 8 Μαΐου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos