Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Εισιτήρια) στη Σύρο!

05 Μαϊος 2018 20:04

Το Islands e-media, σας κάνει δώρο ένα μοναδικό τριήμερο (Δύο διανυκτερεύσεις) στη μαγευτική Σύρο!

Πάρτε μέρος στο νέο διαγωνισμό μας και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 2 διανυκτερεύσεις, στη πανέμορφη Σύρο.

Το πακέτο για τον τυχερό περιλαμβάνει: Δύο διανυκτερεύσεις στο φιλόξενο περιβάλλον του καταλύματος ΟΙΚΕΙΟΝ, το οποίο έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον και να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!

Σας προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο για δύο ημέρες, καθώς επίσης και τα εισιτήρια δύο ατόμων με επιστροφή, προσφορά της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας στην Ελλάδα, ''Blue Star Ferries'' και του φιλικότερου και ταχύτερου σε εξυπηρέτηση, Πρακτορείου ''Gaviotis Travel''.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για ταξιδάκι, στο κοσμοπολίτικο & αρχοντικό κυκλαδονήσι, με την πιο ΟΙΚεία διαμονή, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Το ΟΙΚΕΙΟΝ είναι ένα μικρό πεντακάθαρο, ΟΙΚογενειακό και με προσεγμένους χώρους ΟΙΚημα. Βρίσκεται στην καρδιά της Ερμούπολης, πολύ κοντά στο καζίνο και στο ΚΤΕΛ των λεωφορείων. Είναι ΟΙΚονομικό και ανοικτό όλο το χρόνο. Τα studios μπορούν να διατεθούν και για μηνιαία χειμερινή διαμονή. Στο ΟΙΚΕΙΟΝ θα απολαύσετε τη νησιώτικη ΟΙΚειότητα και πάνω απ' όλα τη Συριανή φιλοξενία!

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους!

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό!

Η περίοδος χρήσης του δώρου, ξεκινάει από τη λήξη του διαγωνισμού 5 Ιουνίου 2018 μέχρι τις 17 Ιουνίου 2018 και από το Σεπτέμβριο του 2018 κατόπιν διαθεσιμότητας του καταλύματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos