Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας τις επόμενες ημέρες και έντονα φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο κύμα κακοκαιρίας, έρχεται από το απόγευμα της Τρίτης και ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για επικίνδυνες καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γυναίκα αγόρασε το λαχείο με πιστωτική κάρτα που είχε κλέψει και τελικά κέρδισε, με τις Αρχές να την συλλαμβάνουν όταν πήγε να εισπράξει τα κέρδη της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 29/01/19, λόγω έργων στην Ηετιώνεια Ακτή στο λιμάνι του Πειραιά, οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις του πλοίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ και του πλοίου ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΨΑΡΑ-ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ, θα πραγματοποιούνται προσωρινά από την Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Εισόδου Ε2 και Ε1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (03/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες μάχες από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άκαρπο απέβη μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το εγχείρημα δημιουργίας μιας νέας, τρίτης δημοτικής παράταξης στην Πάρο, η οποία θα διεκδικούσε την ψήφο του παριανού λαού στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επόμενη μέρα στην Καλαμάτα μετά την τραγωδία στην ταβέρνα «Διόνυσος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2018 πουλήθηκαν στη χώρα μας λιγότεροι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και λιγότερα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα από ό,τι το 2017, ενώ για το 2019 αναμένεται νέα μείωση στις πωλήσεις τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Η αλλαγή είναι πολύ πολύ κοντά», τόνισε ο Χουάν Γκουαϊδό - Πάνω από 100.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν το Καράκας με κατσαρόλες και πανό, ζητώντας ελευθερία - Για ελιγμό του Μαδούρο μιλούν οι αναλυτές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεσηκωμός υπέρ των προσφύγων και μεταναστών και κατά της πολιτικής αποκλεισμού που ακολουθεί ο Ματέο Σαλβίνι, παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos