Πάρος: «Στον πάγο» τα «γεννητούρια» της νέας δημοτικής παράταξης!

03 Φεβρουαρίου 2019 13:53

Άκαρπο απέβη μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το εγχείρημα δημιουργίας μιας νέας, τρίτης δημοτικής παράταξης στην Πάρο, η οποία θα διεκδικούσε την ψήφο του παριανού λαού στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.


Δύο είναι, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι παρατάξεις που επισήμως πλέον, βρίσκονται «καθοδόν» της «κούρσας» με ορίζοντα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο νησί: Η παράταξη του νυν Δημάρχου κ. Κωβαίου «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» και η «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κ. Ροκονίδα.

Ο τρίτος «παίκτης» στο τοπικό πολιτικό σκηνικό μένει, κατά πληροφορίες μας, στον...«πάγο»! Όπως ήδη το psts.gr είχε επισημάνει προ διημέρου σε άρθρο του, έχει συμβεί πολλάκις στο νησί πολιτικές κινήσεις να γεννιούνται και στη συνέχεια να αποσύρονται. Πολιτικά σχήματα πολλές φορές αναδύονται, «ζυμώνονται» εν καιρώ, ή μη, αλλά δεν βρίσκουν τελικά το «δρόμο» τους προς την κάλπη, επομένως αποδεικνύονται εν τοις πράγμασι θνησιγενή.

Στο πολιτικό πεδίο ευρύτερα, επικρατεί κατά το πλείστον των περιπτώσεων ρευστότητα. Είναι ίδιον στοιχείο της πολιτικής η συνεχής κίνηση και οι αλλαγές. Τώρα όσον αφορά στην Πάρο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί κι άλλος «παίκτης» στο τοπικό πολιτικό «παιχνίδι» πλην των δύο προσώρας «μονομάχων», Κωβαίου και Ροκονίδα. Ίσως, ναι...ίσως και όχι.

Γεγονός είναι πάντως, ότι αν στις δημοτικές εκλογές κατέβουν οι δύο μέχρι στιγμής «μονομάχοι» το σκηνικό που θα διαμορφωθεί από το αποτέλεσμα της «μονομαχίας» την Κυριακή των εκλογών στο νησί, θα είναι πολύ διαφορετικό από την περίπτωση στην οποία θα υπήρχε και τρίτος «παίκτης», μια τρίτη δηλαδή υποψήφια για τη δημαρχία δημοτική παράταξη.

Όλα είναι ρευστά.... Αλλά και θα κριθούν ενδεχομένως στα ειδικότερα πολιτικά χαρακτηριστικά των δημοτικών συνδυασμών. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, προγράμματα και πολλά άλλα στοιχεία της πολιτικής «τράπουλας» θα μπουν στο τραπέζι και θα βαρύνουν την ετυμηγορία του παριανού λαού τον Μαϊο.
Ίδωμεν! Λιμνάζοντα νερά και ίσως...υποβόσκουσα κινούμενη άμμος «αγκαλιά», στο παρόν τοπικό πολιτικό σκηνικό του νησιού.

Πάντα όμως, δεν ήταν έτσι η πολιτική;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos