Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 - Psts.gr
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές καθώς τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται ότι υπάρχει μετακίνηση τουριστών από νησιά που έχουν επιβληθεί μέτρα σε άλλα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα μέσα Ιουλίου η ανακύκλωση αλουμινίου λειτουργεί ως ξεχωριστό ρεύμα στον Δήμο Αντίπαρου, στηρίζοντας έτσι ενεργά το μοντέλο της αειφόρου ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πεποίθηση πως η πανδημία του κορωνοϊού θα έχει τελειώσει ως το τέλος του 2021 εξέφρασε ο εκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παιδιά από την ηλικία των 12 ετών και άνω θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα, στις ίδιες περιπτώσεις και υπό τις ίδιες συνθήκες που είναι υποχρεωτική και για τους ενήλικους, συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφόρησε το επίμαχο βίντεο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


έρα από τη Monica Bellucci που επισκέφθηκε Μύκονο και Πάρο, στο νησί των ανέμων βρέθηκε και η νυν σύντροφος του Vincent Cassel, Tina Kunakey.

Την παρουσία του στη Μύκονο αποκάλυψε μέσω Instagram η 23χρονη καλλονή, ωστόσο και οι φωτογράφοι την εντόπισαν να απολαμβάνει τα μπάνια της στις παραλίες του νησιού.

Από τις λήψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμείς λατρέψαμε τη διχρωμία στο μπικίνι της, του οποίου το λευκό πάνω μέρος θυμίζει vintage μαγιό, ενώ το πράσινο κάτω μέρος το μοντέλο από την Toulouse το έχει φορέσει σα να είναι ψηλόμεσο. Τα δύο κομμάτια «ένωνε» το πράσινο – κίτρινο «περίγραμμα» που διακρίναμε γύρω από το λευκό…


Θυμίζουμε ότι με τον Cassel είναι παντρεμένη από τον Αύγουστο του 2018, ενώ πέρυσι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Amazonie.

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντικρίζοντάς την, θυμήθηκαν την Ελένη Φουρέιρα, κάνοντας λόγο για μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών…

marieclaire.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ποια είναι τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση 28 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 6 (21.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 46.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 209 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8138, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγήθηκε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος και συνελήφθη στη Μύκονο, μετά από καυγά με παρέα Άγγλων στην περιοχή της Φάμπρικας και ενώ στη συνέχεια χτύπησε αστυνομικούς, τους οποίους προσπάθησε και να χρηματίσει για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos