Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Ελάχιστους μήνες πριν, στην περιοχή κοντά στην πιάτσα των ταξί στην Παροικία, είχε υποχωρήσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ανοιχτεί μια λακκούβα, επικίνδυνη για τη ομαλή διέλευση οχημάτων και πεζών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε σήμερα το αυτοματοποιημένο σύστημα καμερών και ραντάρ παρακολούθησης στον Έβρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Τρίτο Στεφάνι», στο Θέατρο Παλλάς, όπου παρευρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι. Μία πραγματική γιορτή έλαβε μέρος, αφού πρόσωπα του θεάτρου, του μουσικού πενταγράμμου, αλλά και γενικά της ελληνικής σόουμπιζ έκαναν την εμφάνισή τους για να απολαύσουν την παράσταση!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τη χθεσινή συνέλευση (20.10.2021) συλλόγων γονέων – κηδεμόνων και εκπαιδευτικών φορέων και συλλόγων της Πάρου στον αύλειο χώρο  του Π.Σ. Αρχίλοχος ενάντια στην απόφαση της πολιτείας για τη σύμπτυξη σχολικών τμημάτων σε εκπαιδευτικές μονάδες του νησιού, ελήφθη απόφαση για κινητοποιήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και οι Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης καθώς στις 6 μ.μ. έληξε η προθεσμία που είχε θέσει η Επιτροπή Εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τελευταίος κύκλος Κτηματογραφήσεων Εθνικού Κτηματολογίου για το υπόλοιπο των περιφερειακών ενοτήτων Θήρας, Πάρου, Μήλου, Μυκόνου, Τήνου, Άνδρου, Κέας – Κύθνου και Νάξου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου 2021 και θα παραμείνει ενεργός ως τις 20 Νοεμβρίου 2021. Υπενθυμίζουμε πως έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας μοναδικός τρόπος δήλωσης ακινήτων θα είναι με εκπρόθεσμες υποβολές αιτήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφερόμενη στο θέμα των παρελάσεων η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου τόνισε ότι θα πρέπει όλοι όσοι τις παρακολουθήσουν να φοράνε μάσκα καθώς όπως είπε πρόκειται για δραστηριότητα υπό συνθήκες συγχρωτισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων τις τελευταίες 24 ώρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα είδος κουνουπιού από την ανατολική Ασία εξαπλώνεται αργά σε όλη την Ιταλία και θα μπορούσε να αποτελέσει φορέα ιών, σύμφωνα με νέα επιστημονική έκθεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.407, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos