Το Τρίτο Στεφάνι – Παλλάς: Λαμπεροί καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα

21 Οκτωβρίου 2021 20:32

Χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Τρίτο Στεφάνι», στο Θέατρο Παλλάς, όπου παρευρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι. Μία πραγματική γιορτή έλαβε μέρος, αφού πρόσωπα του θεάτρου, του μουσικού πενταγράμμου, αλλά και γενικά της ελληνικής σόουμπιζ έκαναν την εμφάνισή τους για να απολαύσουν την παράσταση!

Το Θέατρο Παλλάς άνοιξε τις πόρτες του στους καλεσμένους που κατέφθασαν ευδιάθετοι και με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους. «Το Τρίτο Στεφάνι» ξεκίνησε τις παραστάσεις ήδη από τις 8 Οκτωβρίου κι έκτοτε η παράσταση παίζει με μεγάλη επιτυχία. Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος φυσικά και ήταν παρών στην επίσημη πρεμιέρα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου που υποδύονται την Εκάβη και τη Νίνα, αντίστοιχα. Δύο γυναίκες που έζησαν τη ζωή τους, γνώρισαν τη θλίψη και τη χαρά, τον πόνο και την αγάπη.

Οι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα του Τρίτου Στεφανιού

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Τρίτο Στεφάνι» στο Θέατρο Παλλάς ήταν αγαπητά πρόσωπα του ελληνικού κοινού, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Δάφνη Λαμπρογιάννη, ο Γιώργος Αμούτζας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Λίλα Μπεκλέση, ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Έλλη Στάη.

Επίσης, την παράσταση απόλαυσαν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Πέννυ Αγοραστού, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Κωστόπουλος, ο Μίνως Μάτσας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Ελίνα Παπίλα, η Νανά Ηλιοπούλου, ο Τάσος Μπιμπισίδης, ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να μιλήσουν στις κάμερες λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση. Όταν ολοκληρώθηκε η παράσταση, οι καλεσμένοι και οι ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις δηλώνοντας πολλοί χαρούμενοι για την επανεκκίνηση του θεάτρου. Η βραδιά έληξε με ένα θερμό χειροκρότημα και πολλά χαμόγελα.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos