Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Μετά την αποκλειστική πρεμιέρα στο ERTFLIX του «Last Dance», με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή Eurovision, σειρά για την «επίσημη πρώτη» της είχε η ομάδα των χορευτών που θα συνοδεύσει τη Stefania στη σκηνή της Ahoy Arena στο Ρότερνταμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός άρχισε και τελείωσε άσχημα το ματς με την Άρσεναλ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Europa League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονστικά τα επεισόδια που θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα. 

Κατηγορία LIFESTYLE

Με γκολ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει την Άρσεναλ και συνεχίζει με στόχο τη νίκη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρίσκεται ανατολικά του κόλπου της Νάουσας στην ακτή της Ξιφάρας και είναι γνωστό ως νησί του Οικονόμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «βαθύ κόκκινο» η Αττική και μεγάλος προβληματισμός των λοιμωξιολόγων - Ξεπέρασαν το «φράγμα» των 500 οι διασωληνωμένοι - Μεγάλη διασπορά σε όλη την επικράτεια με 501 εισαγωγές στα νοσοκομεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνικό έντασης φαίνεται πως στήθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί από την τουρκική πλευρά προς την ελληνική όπου περιπολούσε η Frontex τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Spiegel στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα παραλλαγή ανιχνεύτηκε σε ανθρώπους που είχαν ταξιδέψει στην Αντίγκουα της Καραϊβικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 1, 13, 15, 37, 40 και τζόκερ ο αριθμός 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής του διάσημου γερμανικού reality show «Are You the One?» επέλεγαν στην Πάρο ως σκηνικό για τα γυρίσματά του, ήταν βέβαιοι ότι οι ομορφιές του νησιού θα αποτελούσαν το ιδανικό φόντο για τη δράση του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos