Με φόντο τις ομορφιές της Πάρου γερμανικό reality show που προβλήθηκε μαγνητίζοντας εκατομμύρια τηλεθεατές!

11 Μαρτίου 2021 20:25

Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής του διάσημου γερμανικού reality show «Are You the One?» επέλεγαν στην Πάρο ως σκηνικό για τα γυρίσματά του, ήταν βέβαιοι ότι οι ομορφιές του νησιού θα αποτελούσαν το ιδανικό φόντο για τη δράση του.

Έτσι κι έγινε. To reality show προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες πριν από λίγο καιρό, και η Πάρος έγινε το επίκεντρο του γερμανικού τηλεοπτικού τοπίου σαγηνεύοντας το ξένο κοινό!

Μια υπερπολυτελής βίλα με εξωτικό φυσικό ντεκόρ σε νότια παραθαλάσσια περιοχή της Πάρου ήταν το «σπίτι» του reality, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν τον Οκτώβριο και περιελάμβαναν και εξωτερικές σκηνές.

Πλωτές εξερευνήσεις, δράση στην παραλία, βόλτες και επισκέψεις σε καταστήματα, έγιναν με σύμμαχο τον καλό καιρό του Οκτωβρίου στη φθινοπωρινή Πάρο, προβάλλοντας τις ομορφιές της και απίθανα τοπία της. Το show που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές μέσω του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού RTL «ταξίδεψε» τις φυσικές ομορφιές της Πάρου στο κόσμο και μαγνήτισε όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα!

Μερικά απο τα πλάνα που προβάλλονται στο γερμανικό reality



Με πλάνα στη θάλασσα και μέσα στην παριανή φύση, οι δέκα γερμανοί παίκτες, άνδρες και γυναίκες έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους στο νησί συνεπαρμένοι από τα τοπία του!

Έτσι το δημοφιλές παιχνίδι με επίκεντρο τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις και έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τον παίκτη που θα μαντέψει τα καλύτερα «ταιριάσματα» μέσα από τη συμβίωση, έγινε η αφορμή για την τεράστια προβολή της Πάρου εκτός Ελλάδας!

xiami banner iin content 745z280

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos