Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Ίσως οι αντιστάσεις των διστακτικών με τον εμβολιασμό καμφθούν εάν αυτό έχει μια άλλη πολύ πιο φιλική μορφή χορήγησης. Δείτε ποια είναι αυτή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Πάρου βρήκε τον εαυτό της μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και πήρε αυτό που ήθελε κερδίζοντας με 4-1 το Φιλώτι που προσπάθησε στο ματς, αλλά επικράτησε με άνεση η διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman βρίσκεται στο Bόρειο Αιγαίο αυτή την εβδομάδα, εν μέρει για να διασφαλίσει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει πτήσεις από εκεί, σε περίπτωση που κλιμακωθεί η ένταση στην περιοχή λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο ο οποίος γνωρίζει τις εντολές που έχει λάβει το αεροπλανοφόρο, μεταδίδει το CNN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, υποδέχτηκε χθες τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεσα μπαίνει σε εφαρμογή η πλατφόρμα για να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής ποτών, διοργάνωσης εκδηλώσεων, πολιτισμού και εκπαίδευσης, εγκαταστάσεων γυμναστικής και άλλες δραστηριότητες ψυχαγωγίας και αναψυχής που είχαν μείωση τζίρου 2019/2020 άνω του -50% λόγω πανδημίας. Αυτό αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανάρτηση του στο twitter.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την νέα covid-19 notam πτήσεων εξωτερικού με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά τα κρούσματα στην Επικράτεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 12.997 , εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μπάγερν υποδέχεται την Μπάγερ στο Μόναχο και προμηνύεται ένας ακόμα αγώνας των δύο ομάδων με πολλά γκολ. Η Λιντς, με τον Μαρς να ντεμπουτάρει στην τεχνική ηγεσία, ψάχνει απεγνωσμένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λέστερ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πολύ καλές εμφανίσεις από τις 10 Ελληνίδες αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ, που πήραν μέρος στον διεθνή αγώνα "Bellu Memorial 2022", που έγινε στο Βουκουρέστι (Ρουμανία).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos