Ζωντανό το όνειρο! 4-1 η ΑΕ Πάρου στο Φιλώτι

05 Μαρτίου 2022 22:21

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Πάρου βρήκε τον εαυτό της μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και πήρε αυτό που ήθελε κερδίζοντας με 4-1 το Φιλώτι που προσπάθησε στο ματς, αλλά επικράτησε με άνεση η διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς όμως ο Γιώργος Μοστράτος δοκίμασε και μοίρασε διαφορετικά τους ρόλους σε κάποιους ποδοσφαιριστές και είδε ευχάριστα πράγματα μεσοεπιθετικά.

Στην αρχή το Φιλώτι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την έδρα και να αιφνιδιάσει. Είχε στο 4’ ένα δοκάρι με την παρέμβαση και του Δ. Ρούσσου και στο 6’ ένα επικίνδυνο μακρινό σουτ που πέρασε άουτ.

Η ΑΕ Πάρου μετά το πρώτο 20λεπτο που χρειαζόταν να βρει τα πατήματα της στο δύσκολο γήπεδο, στη συνέχεια κυριάρχησε στο παιχνίδι και ειδικά στην επανάληψη έπαιξε στρωτό και οργανωμένο ποδόσφαιρο.

filoti aep 02

Στο 22’ ο Αριανούτσος σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, θα ήταν ένα πανέμορφο γκολ, βρίσκοντας στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού.

Ο ίδιος παίκτης όμως στο 32’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη και εμπλοκή του Γιουρτζίδη που κόντραρε την απόκρουση, με πλασέ από πλάγια άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριανοί σαφώς πιο βελτιωμένοι έβγαλαν καλούς συνδυασμούς, έπαιξαν κάθετο ποδόσφαιρο στην επίθεση, επικράτησαν πετυχαίνοντας ακόμη 3 γκολ.

Στο 55’ ο Γ. Ρούσσος μέσα στην περιοχή και πλάγια σημάδεψε τα δίκτυα για το 2-0.

filoti aep 01

filoti aep 04

Το Φιλώτι μείωσε προσωρινά στο 65’ με γκολ του Γ.Πράσινου, αλλά στο επόμενο λεπτό 66’ ο Γιουρτζίδης με δυνατό εντυπωσιακό σουτ έκανε το 3-1 και στο 69’ ο Αρκουλής εκτελώντας το πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Γ. Πράσινου έκλεισε το σκορ γράφοντας το τελικό 4-1.

Τώρα όλα τα μάτια στρέφονται στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι με τον Πανναξιακό στην Πάρο.

Διαιτήτευσαν οι Κουζούμης, Ρούσσος Ι. και Ρούσσος Γ.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Κουζούμης έπαιζε με πρόβλημα στον αστράγαλο από το πρώτο ημίχρονο, τελείωσε όμως κανονικά το παιχνίδι αν και μετά τη λήξη περπατούσε με δυσκολία.

filoti aep 06

Συνθέσεις

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Βασιλάκης Μιχ.(82’ Ποθητός), Μαργαρίτης(46’ Κατσαδούρος), Μουστ’ακης Ν.(56’ Μουστ’ακης Δ.), Κρητικός(82’ Βασιλάκης Μαν.), Πράσινος Γιαν.(73’ Λογοθέτης), Πράσινος Γιωργ., Πράσινος Ν.(73’ Χωριανόπουλος), Λεγάκης, Γρατσίας, Κοττάκης, Πενίκου(46’ Χουζούρης)

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Ρούσσος Δ., Βιτζηλαίος(69’ Τριανταφυλλίδης), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μουράι, Παντελαίος, Ρούσσος Γ.(57’ Αρκουλής), Γιαννο’υλης, Κρητικός Δ.,Αριανο’υτσος, Γιουρτζίδης (76’ Μανωλακούδης).

filoti aep 07

filoti aep 08

filoti aep 09

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos