Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Τρεις μέρες καιρικής επιδείνωσης θα ζήσουν τα νησιά των Κυκλάδων καθώς από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 22/1, κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι θυελλώδεις νοτιάδες και οι βροχοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σημαντική ημερίδα για το παρόν και κυρίως το μέλλον της Πάρου αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 17 Ιανουαρίου 2023 απογευματινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του ΑΤ Πάρου τριανταεξάχρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση βιασμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποχώρησε από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου και υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου παραδίδοντας την έδρα του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χάρης Γιουρτζίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Παντάνασσας Νάουσας Πάρου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τεχνολογικό hub μετατρέπεται η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, Ερμούπολη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αμερικανό Πρέσβη κ. George Tsounis και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα στην Ερμούπολη της Σύρου για τα εγκαίνια του Aegean Neorion Innovation Center, μια πρωτοβουλία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Λεύκες φημίζονται για την γαστρονομική φιλοξενία τους! Κορυφαίος προορισμός τους για ξεχωριστές και ανεπανάληπτες γευστικές απολαύσεις, είναι το Εστιατόριο Grill House Restaurant «Αγνάντιο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκετηνΤρίτη 17 Ιανουαρίου ο Σύμβουλος Οικονομικών Υποθέσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας κ. ErikHolmgren, συνοδευόμενος από τον Ειδικό επί Οικονομικών Θεμάτων της Πρεσβείας κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, εν όψει της επίσκεψής τους στη Σύρο για τα εγκαίνια του νέου κέντρου καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού της Cisco.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα δύο δυνατά ματς είναι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Άρης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos