Πάρος: Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου

18 Ιανουαρίου 2023 16:19

Αποχώρησε από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου και υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου παραδίδοντας την έδρα του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χάρης Γιουρτζίδης.

Τη θέση του θα καταλάβει η κα. Παρασκευή Καπούτσου.

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Χάρη Γιουρτζίδη και την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου:

Δήλωση Χάρη Γιουρτζίδη.
Η συγκυρία των εκλογών του 2019 με οδήγησε στην απόφαση μαζί με πολλούς άλλους συμπατριώτες μου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο δήμαρχο τον αξιόλογο συμπολίτη μας Κώστα Ροκονίδα.
Στις εκλογές εκείνες, είναι γνωστό ότι ισοψήφησαν οι δύο παρατάξεις, τα λάθη τακτικής που έγιναν από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης είχαν σαν αποτέλεσμα να χαθούν οι εκλογές .
Υπηρέτησα την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης με συνέπεια και με όλες μου τις δυνάμεις, παρά τις γενικότερες πολιτικές διαφωνίες που έχω με το ΚΚΕ. Όμως μετά τη διαπίστωση ότι η Λαϊκή Συσπείρωση κατέρχεται στις επόμενες Δημοτικές εκλογές με το ίδιο ιδεολογικό περιεχόμενο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών είναι κάτι που δεν με εκφράζει.
Για αυτό τον λόγο αποχωρώ από την παράταξη και υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, παραδίδοντας την έδρα στη Λαϊκή Συσπείρωση.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι παρών, γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μου με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω, υποστηρίζοντας το σχήμα εκείνο, που δεν θα υφίσταται κομματικές επιρροές, αλλά θα έχει αποκλειστικό έργο την ποιότητα της ζωής μας και τα συμφέροντα του νησιού.
Πάρος 18/01/2023
Χαρίλαος Γιουρτζίδης

Ανακοίνωση Λαικής Συσπείρωσης Πάρου
Κάνουμε γνωστό ότι ο εκλεγμένος με την Λαϊκή Συσπείρωση δημοτικός σύμβουλοςΧαρίλαος Γιουρτζίδης, παραιτείται του αξιώματος του , αφού βλέπει πλέον την συμμετοχή του στα κοινά του νησιού μας, έξω από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης.Τη θέση του θα καταλάβει η Παρασκευή Καπούτσου.
Ο δε κοινοτικός σύμβουλος Κώστου Άγγελος Πιτσικάλης δεν εκπροσωπεί πλέον την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos