×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στη Λαγκάδα θα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννήθηκα το 1982 στη Νάουσα και μεγάλωσα στον Πρόδρομο της Πάρου. Τελείωσα το γενικό Λύκειο Νάουσας και έπειτα ολοκλήρωσα την ειδικότητα «Τεχνικός Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων» στο ΙEK Ακμή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Λιμεναρχείο Πάρου με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό ότι βρέθηκε τελικά η ταυτότητα της γυναίκας η οποία είχε βρεθεί νεκρή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής δόθηκαν στοιχεία σχετικά με την προσάραξη του M/V «YUSUF CEPNIOGLOU» Σημαίας Τουρκίας, στις βόρειες ακτές Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απάντηση των δηλώσεων Γιάννη Μαχαιρίδη σχετικά με την νέα αποκάλυψη που αναδεικνύει την νοοτροπία του

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 16:45

Μάρπησσα: Πάσχα Αγάπης

Η Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης "Πάσχα Αγάπης" και συγκεκριμένα το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας , τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός , την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορούμενος ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, που συμμετέχει από το πρωί στις διήμερες εργασίες της Συνέλευσης της Επιτροπής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο φεουδάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης δεν χάνει ευκαιρία, με προκλητικό τρόπο να εξευτελίζει τους θεσμούς και να επιβεβαιώνει την καθεστωτική νοοτροπία και της ιδιοκτησιακή αντίληψη που τον διακρίνουν, σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Όπως υποσχέθηκα στους νέους της Πάρου, δημοσιεύω σήμερα, και πριν τις εκλογές, το σχέδιο-χρονοδιάγραμμα για τη μελλοντική Πάρο, που ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos