Πάρος: Το PSTS.GR βραβεύτηκε! Και επίσημα πρώτο στις Κυκλάδες! (Βίντεο)

23 Φεβρουαρίου 2023 16:09

Ανακοινώθηκαν τα περιφερειακά και τοπικά ΜΜΕ που αναδείχτηκαν νικητές στη διοργάνωση Regional Media Awards 2023.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Πάρου psts.gr, ξεχώρισε ανάμεσα σε περιφερειακά και τοπικά μέσα από ολόκληρη την Ελλάδα, λαμβάνοντας το δεύτερο καλύτερο (Silver) βραβείο, το οποίο είναι το τρίτο στη σειρά που λαμβάνει το psts.gr μετά το Silver του 1019 και το Bronze του 2021!

Η σημασία της υψηλής διάκρισης που έλαβε το psts.gr είναι τεράστια καθώς ήταν η μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα των Κυκλάδων που βραβεύτηκε φέτος!

Κατέκτησε μια εξέχουσα θέση υπεροχής σε πανελλαδικό επίπεδο συναγωνιζόμενη επάξια μεγάλα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Ελληνικής επικράτειας, κατορθώνοντας να ξεχωρίσει με την ποιοτική και έγκυρη δουλειά της.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή που αποτελείτο από 23 καταξιωμένα στελέχη υπό την προεδρία της δημοσιογράφου και Προέδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κας Σάγιας Τσαουσίδου.

Το φετινό τρίτο κατά σειρά βραβείο για το psts.gr, «ήρθε» καθώς το μέσο κατέγραψε έγκαιρα, έγκυρα, αντικειμενικά και ολοκληρωμένα, με ευαισθησία, ανθρωπισμό και διακριτικότητα, το συμβάν του τραγικού ναυαγίου σκάφους στο οποίο επέβαιναν πρόσφυγες και μετανάστες, 5 ν.μ. βορειοδυτικά της Πάρου τη νύχτα της 24ης Δεκεμβρίου 2021.

Με υψηλής ποιοτικής αξίας αρθρογραφία, πλούσιο, ευκρινές ποιοτικό φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό, το psts.gr, έγινε πρωτογενής πηγή ενημέρωσης για όλα τα άλλα ΜΜΕ, και ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη και την τοπική κοινωνία για το προσφυγικό/μεταναστευτικό δράμα ενεργοποιώντας τα βαθύτερα ανθρωπιστικά αντανακλαστικά τους.

Εμείς στο psts.gr, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες μας, καθώς μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε το έργο της ενημέρωσης στην Πάρο, στις Κυκλάδες, στο Ν. Αιγαίο, για το οποίο έχουμε την τιμή να βραβευόμαστε! Το βραβείο μας το μοιραζόμαστε με όλους εσάς!

{https://www.youtube.com/watch?v=CGeLT-6vZ2Y}

regional media 02 23

regional media 03 23

@parianostypos Πάρος: Το PSTS.GR βραβεύτηκε! Και επίσημα πρώτο στις Κυκλάδες! #παρος #paros #νησιά #κυκλάδες ♬ Iced Coffee - Arthur Hill

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos