Μεγάλη τιμητική διάκριση για την Πάρο, τις Κυκλάδες και το Ν. Αιγαίο! Μοναδική βράβευση για το PSTS.GR…

07 Οκτωβρίου 2019 19:17

Μια μοναδική τιμητική βράβευση για την Πάρο, τις Κυκλάδες και το Ν. Αιγαίο «ήρθε» μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr, στην οποία απονεμήθηκε πρόσφατα το βραβείο της δεύτερης καλύτερης (Silver) on line παρουσίας, ανάμεσα σε περιφερειακά μέσα από ολόκληρη την Ελλάδα.


Το psts.gr, ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης από το Νότιο Αιγαίο, τις Κυκλάδες και φυσικά την Πάρο που βραβεύτηκε στη διοργάνωση Regional Media Awards ΄19, η τελετή απονομής των βραβείων της οποίας, έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου ενώ Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο διακεκριμένος δημοσιογράφος κ. Νίκος Χατζηνικολάου.

Η υψηλή διάκριση που έλαβε το psts.gr, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή κατ΄αρχάς για το νησί καθώς ένα τοπικό μέσο του, κατάφερε να κατακτήσει μια εξέχουσα θέση υπεροχής σε πανελλήνιο επίπεδο.Η δημοσιογραφική «φωνή» της Πάρου και το ίδιο το νησί «ακούστηκαν» παντού στην Ελλάδα διαμέσου της βράβευσης του psts.gr, ενός μέσου ενημέρωσης που καθώς φαίνεται, δεν έχει κατακτήσει μόνο την κορυφή της ενημέρωσης στην Πάρο, στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο, αλλά συναγωνίζεται επάξια μεγάλα περιφερειακά μέσα της Ελληνικής επικράτειας, κατορθώνοντας με την ποιοτική και έγκυρη δουλειά του να ξεχωρίσει! 

Τελετή Απονομής Regional Media Awards '19 - Υψηλές διακρίσεις για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Gazarte, η Τελετή Απονομής των Regional Media Awards 2019, με την παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών Περιφερειακών και Τοπικών ΜΜΕ, εκπροσώπων της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενων, δημοσιογράφων κ.ά. Τα Regional Media Awards 2019 διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) στη χώρα μας. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), η συμμετοχή του οποίου επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας αλλά και την εξελικτική πορεία των βραβείων.

Την τελετή παρακολούθησαν περίπου 200 συμμετέχοντες, αριθμός που αντικατοπτρίζει τη σημαντική αποδοχή της διοργάνωσης από την αγορά, καθώς και την προσπάθεια
αναβάθμισης των Βραβείων, με τη διεξαγωγή του Regional Media Forum '19.
Στο Regional Media Forum '19, το οποίο προηγήθηκε της Απονομής, παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου και παρακολούθησε τις συζητήσεις των δύο πάνελ, τα οποία ασχολήθηκαν τόσο με θεσμικά θέματα όσο και θέματα της αγοράς.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ άνοιξε με χαιρετισμό ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων της Boussias Communications, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία, ως την πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά. Μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα αυξημένες από πέρσι, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι διευρύνθηκαν γεωγραφικά, και προήλθαν από όλη την Ελλάδα πλέον, αφού είχαμε φέτος συμμετοχές ακόμα και από ακριτικές περιοχές της χώρας, όπως είναι το βορειοανατολικό Αιγαίο, η Ήπειρος και η Θράκη. Την ίδια στιγμή, οι συμμετοχές προήλθαν από περισσότερα ΜΜΕ.

Από την άλλη πλευρά, η Κριτική Επιτροπή ήταν διευρυμένη σε σχέση με πέρυσι, με ακόμα περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους που έχουν γνώση, άποψη και εμπειρία σε θέματα περιφερειακών ΜΜΕ».
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν οι απονομές των Special Awards. Έτσι, το βραβείο Best in Press απονεμήθηκε στην Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Μεσσηνίας, το βραβείο Best in Radio στην KARTELIAS MEDIA GROUP και τον ΣΟΚ FM 104.8, ενώ το STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ απέσπασε το βραβείο Best in TV και το welove2travel.gr το βραβείο Best in Digital Media. Regional Media Forum '19

Για 3η φορά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Regional Media Forum ‘19, ενισχύοντας τον στόχο της διοργάνωσης για ανάδειξη όχι μόνο των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων αλλά και των προβλημάτων και των προκλήσεων που αυτά αντιμετωπίζουν. Στο forum, σε δύο πάνελ συζήτησαν για το μέλλον των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων οι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, του κλάδου της έρευνας και εκπρόσωποι ΜΜΕ και συγκεκριμένα οι: Αντώνης Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος, Π.Ε.Ι.Ρ.Α.Σ., Τρύφωνας Δάρας, Νομικός, Ειδικός σε θέματα Περιφερειακών Μέσων, Nίκος Καρτελιάς, CEO, Kartelias Media Group,Γιώργος Κατσαΐτης, Γραμματέας Σ.Η.Π.Ε., Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner, Focus Bari, Aντώνης Μουντάκης, Πρόεδρος, ΕΙΕΤ, Γεώργιος Σιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, STAR Α.Ε., Βαλέρια Tσάμη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Σ.Ε.Δ.Ε.Α., Σάγια Τσαουσίδου, Vice President, Association of European Journalists, Μανώλης Χαλκιαδάκης, Εκδότης, Πρώην Πρόεδρος ΣΗΠΕ, Πρόεδρος Tv CRETA.

Χορηγός στα Regional Media Awards 2019 ήταν η εταιρεία 3ds, ενώ διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της ΑΕJ (Association of European Journalists) και Π.Ε.Ι.Ρ.Α.Σ (Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών).

Δείτε εδώ τα διακριθέντα μέσα ενημέρωσης

«Η Περιφέρεια μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς της τηλεόρασης»

Γιώργος Σιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Star AE

«Η διάκριση του Star Κεντρικής Ελλάδας στα Regional Media Awards είναι η επιβράβευση των διαχρονικών επιλογών του για μια ποιοτική και καθαρή περιφερειακή τηλεόραση.
Το μεγάλο πλήθος των διακρίσεων και η πλατιά
βάση των δραστηριοτήτων του αποδεικνύει ότι η Περιφέρεια μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς της τηλεόρασης: στο ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο, στην κοινωνική της παρουσία και παρεμβατικότητα, στην προσαρμογή της στις νέες τεχνολογίες και στα υψηλά επίπεδα παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών. Αφιερώνουμε την επιτυχία μας σε όλους τους τηλεθεατές μας που μας εμπιστεύονται και μας δίνουν δύναμη, σε όλους τους επιχειρηματίες που επενδύουν την προβολή τους στο περιεχόμενο του Star Κεντρικής Ελλάδας και βέβαια στην Πρόεδρό μας Νίκη Χειμωνίδη για την αμέριστη αγάπη και στήριξη στον καλό αγώνα».

«Θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε και να μοιραζόμαστε ιστορίες»

Πέτρος Κουμπλής και Σοφία Κωνσταντινίδου, Δημιουργοί του Welove2travel.gr

«Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση, για ένα πραγματικά κορυφαίο event.
Χαιρόμαστε που το Welove2travel.gr, η φρέσκια travel πρόταση στον χώρο του βιωματικού τουρισμού κατέκτησε Gold Awards και πάνω απ’ όλα αυτήν την κορυφαία διάκριση της χρονιάς, Best in Digital. Συνεχίζουμε τα ταξίδια μας στην Ελλάδα και τον κόσμο, για να ανακαλύπτουμε και να μοιραζόμαστε ιστορίες».

«Το επίπεδο των συμμετοχών φέτος ήταν καλύτερο από κάθε χρονιά»

Νίκος Καρτελιάς, CEO & Founder, Kartelias Media Group

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σοκ FM 104.8 να αποτελεί την επιτομή του ραδιοφώνου στα Regional Media Awards. Και είναι ακόμα πιο μεγάλη η χαρά μας για τη
διάκριση ως “Best In Radio” γιατί το επίπεδο των συμμετοχών φέτος ήταν καλύτερο από κάθε χρονιά. Συγχαρητήρια στην Boussias Communications για την δυνατότητα που μας δίνει κάθε χρόνο να δείξουμε τη φιλοσοφία που έχουμε για το Μέσο που αγαπάμε. Και του χρόνου!!»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos