Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 13:07

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Σύρο

Στις 12-09-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης μια 19χρονη ημεδαπή, γιατί βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε τρίφτης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις ανήλικοι μετανάστες αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, μετά την ανατροπή πλαστικού σκάφους που μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 12:40

Τελική μάχη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην Αττική

Η πεποίθηση ότι η μητέρα των μαχών, και σε αυτές τις εθνικές εκλογές, θα δοθεί στο Λεκανοπέδιο όπου, μπαίνοντας στην τελική ευθεία, πρέπει να διατηρήσουν δυνάμεις και να ανακόψουν «διαρροές» ψηφοφόρων για να εξασφαλίσουν την πρωτιά την ημέρα της κάλπης, «οδηγεί» αυτά τα κρίσιμα 24ωρα τη στρατηγική των επιτελείων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απειλή ότι ο στρατός της Ουγγαρίας «θα σταματήσει απλώς να συνοδεύει ευγενικά» τους πρόσφυγες και μετανάστες, εξαπέλυσε χθες ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαιτίας των σφοδρών ανέμων και των βροχοπτώσεων φαίνεται να κατέρρευσε ένας γερανός στο Μεγάλο Τέμενος της Μέκκας στη δυτική Σαουδική Αραβία, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 107 ανθρώπων και τον τραυματισμό 238 χθες Παρασκευή, λίγες εβδομάδες πριν από το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos