Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Η βρετανική εταιρεία Lafarge Tarmac έχει αναπτύξει μια νέα άσφαλτο που μπορεί να απορροφήσει γρήγορα μεγάλες ποσότητες νερού, αποφεύγοντας την ολισθηρότητα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απόφαση του Συμβουλίου της Ε.Ε. στο πλαίσιο έκτακτης Συνόδου των Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των Κρατών-Μελών, σχετικά με τη μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», υλοποιεί αυτές τις ημέρες μία πρότυπη ωκεανογραφική άσκηση που λαμβάνει χώρο για 9η συνεχή χρονιά στην περιοχή του αν. Αιγαίου. Σε αυτή συμμετέχει ομάδα 43ων επιστημόνων και φοιτητών από το τμήμα Θαλάσσιας Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Cardiff Ουαλίας, καθώς και 12 ερευνητές και φοιτητές του Αρχιπελάγους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το βράδυ της Τρίτης, για την αποκατάσταση του "κρατήρα" που, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, άνοιξε στον διάδρομο αποπροσγείωσης του αεροδρομίου "Διαγόρας" της Ρόδου, προκειμένου να αποφευχθεί ο διασυρμός της Ρόδου διεθνώς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Λεονταρίτης: «Είναι δεδομένη η συμπόρευσή μας με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης στα μεγάλα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμαλφή και τάματα πιστών έκλεψαν άγνωστοι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 14:51

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Στις 22-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 42χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -2- ναρκωτικά χάπια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αδιαμφισβήτητη ήττα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, προφανώς και έχει αίτια, τα οποία θα πρέπει να αναλυθούν. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να «τελειώσει» την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ικανοποιητικό αλλά και δεν εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 και περί Ω/13:35 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον α' όροφο κατοικίας στην περιοχή «Βράχος» Σύρου, ενώ απουσίαζαν οι ένοικοί της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση των πολιτών στις Κυκλάδες και σε όλη την Ελλάδα να στηρίξουν τον Σύριζα είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυκλαδίτες που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και τον έντιμο αγώνα του Προέδρου Βαγγέλη Μειμαράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos