Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Περίπου στις 9 το βράδυ ξέσπασε η πυρκαγιά στην περιοχή Καμαρών της Πάρου, στο λόφο Κόρακα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ιστορία με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Not 7 φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς μετά τις απανωτές αναφορές χρηστών για εκρήξεις στην πρώτη παρτίδα..., την μετέπειτα ανάκληση τον Σεπτέμβριο και την επανέναρξη πωλήσεων πριν από λίγες μέρες, η Samsung φαίνεται πως βρίσκεται μπροστά σε μια νέα κρίση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η σεπτή και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας Εκατονταπυλιανής, η οποία σπανίως φεύγει από την Πάρο, θα εκτεθεί σε προσκύνημα στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς Ταμπουρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος «ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα «ΕΛΕΑΝΑ» και το Σύλλογο Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ», πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση κοινού την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στις 17:30, στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη Σύρου, με θέμα οι ''Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα''.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιός επισκέπτης της Νάουσας δεν έχει θαυμάσει το φωταγωγημένο τη νύχτα Κάστρο της, το λεγόμενο Καστέλι, που βρίσκεται δίπλα στο γραφικό λιμανάκι συμπληρώνοντας μοναδικά το μαγευτικό σκηνικό της περιοχής;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νικοτίνη προκαλεί ταχεία αύξηση της πίεσης του αίματος και σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες. Επιπλέον, ακόμη και αν κάποιος σταματήσει το κάπνισμα, η επίδραση της νικοτίνης μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει για μία ακόμα χρονιά το εργαστήρι ψηφιδωτού του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων καταγραφής των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών και συμμετοχής στη δράση 3.2.’’ Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας ’’:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται κάποιο ντέρμπι. Παρ' όλα αυτά, οι αναμετρήσεις Σλοβενία – Αγγλία και Σλοβακία – Σκωτία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ δράση έχουμε και στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τη βαθμολογία προκριματικών Μουντιάλ 2018.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 10-10-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 29χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε -6- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos