Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Αλεύρι, ζυμάρια, σουσάμι , μέλι και μυρωδιές παραδοσιακών φαγητών, γέμισε η κατάμεστη από μαμάδες, γιαγιάδες και παιδιά αίθουσα του Ροδινιού, το περασμένο Σάββατo, κατά τη διάρκεια της δράσης “Aegean mamas know best - Οι μαμάδες του Αιγαίου ξέρουν καλύτερα”, με πρωταγωνίστρια, την Πρέσβη της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της λειτουργίας της ανακύκλωσης, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρέλαβε σήμερα ένα καινούριο όχημα αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράπονα εκφράζονται τον τελευταίο καιρό από πολίτες των Λευκών για αδράνεια και αμέλεια των αρμοδίων αρχών σχετικά με την επίλυση ζητημάτων που αφορούν το χωριό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, εμφανίζεται από σήμερα Δευτέρα (05-03-2018) με κύρια χαρακτηριστικά τους τοπικά θυελλώδεις Νότιους ΝοτιοΑνατολικούς Ανέμους 7 -8 που στη συνέχεια θα στραφούν σε δυτικούς, νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου, που προβλέπεται να αναβαθμίσει ενεργειακά 320 νοικοκυριά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου την «Ημέρα της Γυναίκας» την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου σε κάποιες μεγάλες λίγκες της Ευρώπης, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σούπερλιγκ, η αγωνιστική κλείνει με το Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, εκδίκαση της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-03-2018 το βράδυ καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του μπήκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos