Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Μα καλά δεν θα έπρεπε να…αυτοκαθαρίζεται; Όλοι αυτό υποθέτουμε. Κι όμως το πλυντήριό σου με τον καιρό μαζεύει υπολείμματα τροφών και απορρυπαντικού και γι’ αυτό καλό θα ήταν να το καθαρίζεις μία φορά το μήνα, ώστε τα πιάτα σου πραγματικά να λάμπουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Ναυτιλίας έδωσε για δημόσια διαβούλευση το σχετικό νομοσχέδιο - Το μέτρο θα ενισχύσει τη νησιωτική οικονομία είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Σε ποια νησιά θα εφαρμοστεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφερειακή Αρχή και οι άλλες παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρόταση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για καταδίκη της επίθεσης στη Συρία. Αντίθετα αναλώθηκαν αρκετές ώρες σε μια άνευ ουσίας φραστική αντιπαράθεση για το αναπτυξιακό και τον διαγωνισμό προμήθειας λαμπτήρων LED, όπως και για τα οικονομικά των Εταιρειών της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον κ. Zou Xiaoli υποδέχτηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μυκόνου ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου για το τραγικό συμβάν με τον πνιγμό 4χρονου κοριτσιού σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νάξο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πισίνα ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα πνίγηκε ένα τετράχονο κοριτσάκι στη Νάξο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγαλοπρέπεια, λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε κι εφέτος η μεγάλη γιορτή της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας στο Αργοκοίλι της Κορώνου Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4), διοργανώνει την Παρασκευή 27 Απριλίου (ώρες 10:00-12:00) αφήγηση παραμυθιού στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης κατέληξε ένας 20χρονος αλλοδαπός το πρωί της Δευτέρας μετά από κατανάλωση... χλωρίνης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos