Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γνωστοποίησε ότι πραγματοποίησε αγορά μέσω click away

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ξανά η Αθήνα Λινού για την εξέλιξη της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κλινική που διέθετε τις δόσεις αναγκάστηκε να διακόψει τους εμβολιασμούς – Το εμβόλιο πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασίες -70 βαθμών Κελσίου, ωστόσο η κατάψυξη υπέστη βλάβη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την όμορφη και στολισμένη Αθήνα ενόψει των Χριστουγέννων παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησε η ομάδα «UP Stories».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αι – Βασίλης της Πάρου συνεχίζει αυτές τις ημέρες το «ταξίδι» του στις Κοινότητες του νησιού, όπου μοιράζει στα μικρά παιδιά δώρα και χαμόγελα πόρτα – πόρτα, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε αυστηρό lockdown το Λονδίνο ενόψει Χριστουγέννων - Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη Μεγάλη Βρετανία
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γγεωγραφική κατανομή των 901 νέων κρουσμάτων από κορονοϊό covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιώργος Σακελλίων, ένας από τους χιλιάδες καταρτισμένους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό, εμβολιάστηκε από τους πρώτους στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου διαμένει καθώς εργάζεται στην πρώτη γραμμή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, 901 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος τα Χριστούγεννα, λόγω της πανδημίας, θα είναι διαφορετικά σε ολόκληρο τον πλανήτη.Μπορεί η δημόσια υγεία να είναι πάνω απ' όλα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι σημαντικά για όλους μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos