Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των 4.761 νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.761 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 999.652 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δρόμο του αεροδρομίου Νάξου όταν τζιπ εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε οίκημα πλησίον του δρόμου – Καλά στην υγεία του ο 30χρονος οδηγός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο, Κυριακή 12 Δεκέμβρη, ψηφίζουμε γρήγορα, χωρίς ουρές, χωρίς φόρμες εγγραφής, χωρίς αντίτιμο, σε όποιο εκλογικό κέντρο θέλουμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 16:30

Στοίχημα: Με την ποιότητα της Λειψίας

Πλουσιοπάροχο είναι το κουπόνι του Σαββάτου (11/12) με δυνατά παιχνίδια σε πρώτης διαλογής διοργανώσεις και ευκαιρίες για παμε στοιχημα προγνωστικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, σπουδαίες αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη. Στήριξη και στα «Ελληνόπουλα» της Τραμπζονσπόρ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η έντονη κακοκαιρία που πλήττει ολόκληρη την χώρα δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Φθιώτιδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα όρια της υπερχείλισης βρίσκονται ο Καλαμάς και ο Αχέροντας - Χωρίς ρεύμα η Κέρκυρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos