Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Για τους κατοίκους των πόλεων, τα υπόγεια σιδηροδρομικά δίκτυα είναι απλώς ένα μέσο γρήγορης μετάβασης από ένα σημείο σε ένα άλλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής και εμφανίστηκε ενωτικός ως προς τη διακυβέρνηση της Αλβανίας για την επόμενη τετραετία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευλάβεια και κατάνυξη σήμερα Μ. Τρίτη στο ιερό στολίδι της Πάρου, τον επιβλητικό, παλαιοχριστιανικό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να ασκηθούν και να συμμετέχουν σε μικρές συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να φορούν μάσκα προσώπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 28, 3, 13, 8, 17 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της παραγωγής του γερμανικού reality show «Are You The One?» που γυρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Πάρο, έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και γι΄αυτό είπαν να το επαναλάβουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τελευταίο καιρό ακούμε παντού για το 5G. Πόσοι όμως από εμάς ξέρουν πραγματικά τι είναι;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Apollon Hellas ερχόμενο από Πειραιά περνά κοντά από τις νήσους Λαγούσες ώστε να αποδώσει τιμές στους πεσόντες του Ναυαγίου του Αντιτορπιλικού “Ύδρα”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Λιμάνι του Πειραιά και το Blue Star Patmos επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos