Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Επίσημη πρώτη για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Το τραγούδι “Die Together”, με την Αμάντα Γεωργιάδη, γραμμένο από την ίδια και τον στενό της συνεργάτη Μπιόρν Χέλγκε, πραγματεύεται μια αληθινή ιστορία αγάπης και από τις πρώτες νότες κλέβει τις εντυπώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 23, 16, 17, 27, 40 και Τζόκερ το 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί διψήφιο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Abacus για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha tv.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «άγρια» δόντια της κακοκαιρίας «Φίλιππος» έδειξαν τη σφοδρότητά τους στο νησί της Πάρου όπου από το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαρτίου χιονίζει κατά διαστήματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως φοβάται ότι η Ρωσία θα μπορούσε να αναπτύξει χημικά όπλα στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αργυρώ γεννάει το παιδί του Αστέρη στα Γιάννενα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς μέχρι την ημέρα της δίκης, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στην… κατάψυξη έχει βάλει τη χώρα η Μαρτιάτικη κακοκαιρία «Φίλιππος» και τα νησιά των Κυκλάδων δεν αποτελούν εξαίρεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη σήμερα από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και μετά από εισήγηση της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ, νέα δράση μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για την απρόσκοπτη ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ενεργοποιείται η διαγραφή από τα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ εφόσον ο άνεργος αρνηθεί τρεις φορές εργασία.

Για την ανάγκη αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης ως ευκαιρία στροφής σε άλλες μορφές ενέργειας, αλλά και για μία ασφαλή και εφικτή μετάβαση, μέσω της εξασφάλισης κατάλληλης τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης, μίλησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos