Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, Αντιμετώπιση Πνιγμονής & Θέση Ασφαλείας), πραγματοποίησαν τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στον Κώστο, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου ΜΕΑΣ Κώστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά αποτελέσματα από τις B2B συναντήσεις του Mykonos.Promo, MykonosBest.eu και SantoriniBest.eu με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη31-01-2023 και ώρα 09:30΄π.μ.σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, επισημαίνοντας τον κίνδυνο αποκλεισμού -από το ΕΣΠΑ - των Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων στα νησιά του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με ισχυρές βροχές-καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους 8-9Β. Σύμφωνα δε με αυτό προβλέπεται ότι τα έντονα φαινόμενα σε Κυκλάδες-Δωδεκάνησα θα διαρκέσουν από Πέμπτη 26/1 ως και Παρασκευή 27/1 με ιδιαίτερα θυελλώδεις ανέμους,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 16:02

Έχει γκολ σε «Βικελίδης» και «Καμπ Νου»

Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα ο επαναληπτικός στο «Βικελίδης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ωραίο ματς το Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ, με τους φιλοξενούμενους να είναι... καυτοί (έχουν 9 σερί νίκες), αλλά να βλέπουν εφιάλτες στην έδρα της Μπάρτσα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπό τους ήχους των αγαπημένων του τραγουδιών πραγματοποιήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον μεγάλο μας ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με ισχυρές βροχές-καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους 8-9Β.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα (25/01) είναι ιδιαίτερο, καθώς περιλαμβάνει εμβόλιμες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα και παιχνίδια κυπέλλου ανά την Ευρώπη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos