Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Την εκ νέου υποψηφιότητα της Βάνας Αγγελοπούλου Μανωλάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελευταία αγωνιστική στις μεγάλες κατηγορίες της Ισπανίας και της Ιταλίας, σπουδαίες μάχες για Eυρώπη και σωτηρία σε αμφότερα τα πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

• Όταν ο κόσμος ταλανίζεται από τις φωτιές του πολέμου που καταστρέφουν τους φυσικούς πόρους πέρα από τις ανθρώπινες ζωές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παιχνίδια που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις περιλαμβάνει το κυριακάτικο κουπόνι, με τελευταία αγωνιστική σε Serie A και La Liga και μάχες για τίτλο και παραμονή στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο κοινωνικός τουρισμός από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης κάνει πιο προσιτές τις διακοπές εργαζομένων και ανέργων. Οι αιτήσεις ξεπέρασαν ήδη τις 155.000 και αφορούν 300.000 επιταγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μελιτζάνα είναι ίσως η βασίλισσα της ελληνικής κουζίνας, καθώς πρωταγωνιστεί σε αμέτρητα παραδοσιακά πιάτα και αποτελεί αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τις Κυκλάδες προτείνει σε χιλιάδες Σουηδούς ταξιδιώτες για το φετινό καλοκαίρι, το σημαντικότερο ταξιδιωτικό μέσο της Σουηδίας, το περιοδικό Vagabond, στο πλαίσιο του δυναμικού προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα προγράμματα συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 800 εκατομμυρίων ευρώ για την ενέργεια κι η αναβάθμιση κατοικιών και την ανανέωση εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκμεταλλεύεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για να βρεθεί στο αγαπημένο της νησί.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, αποδεικνύοντας στην πραγματικότητα πόσο ασφαλές είναι το Ντουμπάι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos