Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να πίνουν ένα ανψυκτικό σε καθημερινή βάση μαζί με το γεύμα ή το δείπνο τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 6/01/2017 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica ΑΕ Συμμετοχών (Attica Group) προχώρησε στην έκδοση του 7ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Attica που αφορά το 2015, ο οποίος ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες G4 του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας "Core").

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδαρικό" στην Περιφέρεια έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Σύρου, με τα μέλη του οποίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Σταύρος Καραχάλιος σας προσκαλούν σε διαβούλευση με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 201 7 και ώρα 18:30

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μετά την αποκατάσταση της βλάβης και διενέργειας σχετικών ελέγχων από τις Αρχές, το Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ σήμερα Τρίτη 03/01/2017, αναμένεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 87χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησαν μητέρα και o ανήλικος γιος της, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με πυροσβεστικό στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos