Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Αναβάλλεται η συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ που είχε προγραμματιστεί για 14-15 Μαρτίου, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να ανοίξουν τα σύνορα ζητά η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη γραμμή του κόμματος καταγγέλλει «ρατσιστικές» συμπεριφορές, «ακροδεξιούς κατήφορους» και επιθέσεις από την αστυνομία στον Έβρο και καλεί τους αλληλέγγυους να στηρίξουν τους μετανάστες με τους όποιους όπως τονίζει σε ανακοίνωση «θα ζήσουμε μαζί».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση που στόχο έχει να προειδοποιήσει την Τουρκία για την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων, το Δ’ Σώμα Στρατού ανακοίνωσε απόψε εκπαιδευτικές βολές με πραγματικά πυρά σε όλα τα συνοριακά φυλάκια της πρώτης γραμμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2101] και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει πάνω από 800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Έβρο μεταβαίνει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της λήψης πέντε μέτρων από το ΚΥΣΕΑ για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στον Έβρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται, το σχολείο εξακολουθεί να διαδραματίζει ίσως και τον πιο σημαντικό παράγοντα για τη σωστή προετοιμασία και τον κατάλληλο εφοδιασμό της πιο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, των παιδιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τετάρτη 4/3 στις 19:30 στην Ανοιχτή Λέσχη του Αρχίλοχου, ο ερευνητής Τιμολέων Βενετσιάνος παρουσιάζει ένα βιομιμητικό μοντέλο ολοκληρωμένης διαχείρισης υπολειμμάτων αγροτικής, βιομηχανικής και αστικής δραστηριότητας που εφαρμόζεται σημερα στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο κορωνοϊός, όπως και ο ιός της γρίπης, επηρεάζει περισσότερο άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με νέο ενημερωτικό βίντεο του υπ. Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου δύομιση ώρες συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos