Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτών

 Εικόνες από τις μοναδικές μουσικές διαδρομές στο Νοσοκομείο Μεταξά

Συνεχίζονται οι δράσεις των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, ενώ με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών πραγματοποιήθηκε συναυλία στις 15:30 το μεσημέρι  στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου «Μεταξά» από μέλη της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας.

 

Οι μουσικοί της ΕΡΤ ερμήνευσαν γνωστά και αγαπημένα έργα του κλασικού ρεπερτορίου, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τον ιό, αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ήρωες των ημερών, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που δίνουν την ακούραστη μάχη κατά της πανδημίας.

 

 
ADVERTISEMENT

Στο σχήμα συμμετείχαν οι εξής μουσικοί: Οδυσσέας Κορέλης, Ίρινα Σαλένκοβα, Αναστάσιος Γρατσίας, Κωνσταντίνος Μπουραντάς (Α΄βιολί), Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Κίττυ Βαρδάμη, Ιωάννης Αιγυπτιάδης (Β’ βιολί), Αρτέμης Σαμαράς, Ευάγγελος Καραφαντής (βιόλα), Ρενάτο Ρίπο, Γιώργος Λαλιώτης (τσέλο), Δημήτρης Ασλανίδης (κοντραμπάσο), Σπυρίδων Αρκούδης, Σοφία Σιωρά, Σωτήρης Πέπελας (τρομπέτα), Αντώνης Λαγός, Γεώργιος Μιχαήλ (κόρνο), Γεώργιος Κρίμπερης, Δημήτριος Πέτσας, Κωνσταντίνος Αλεξανδρής (τρομπόνι), Αναστάσιος Μυρώνης (τούμπα), Κωνσταντίνος Μποτίνης (κρουστά).

 

piraeuspress.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ προκήρυξη 4Κ/2020 - Αναλυτικά όλες οι θέσεις για την νεα προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά 2.909 μόνιμες προσλήψεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δίλημμα «ανασχηματισμός ή εκλογές τώρα» ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, απάντησε και, ως εκ τούτου, πιθανότατα και εντός Μαΐου, εφόσον επιστρέψουμε τις επόμενες εβδομάδες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ραντεβού η προσέλευση στα Γραφεία Κτηματογράφησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δήμαρχος Ίου Γκίκας Γκίκας, μιλάει ζωντανά για την αγωνία των επιχειρηματιών και εργαζομένων του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες από γνωστό δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δεκάδες πολιτών έξω από καταστήματα απολαμβάνουν το ποτό τους «στα όρθια»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πλανήτης «έχει να διανύσει παρά πολύ μακρύ δρόμο» για να θέσει υπό έλεγχο τον κορωνοϊό, παρά τα διστακτικά βήματα πολυάριθμων χωρών προς μια επανεκκίνηση της κανονικής ζωής, προειδοποίησε ο ΠΟΥ.

 

Ο Μάικ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος εκτάκτων καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είπε ότι οι κίνδυνοι του κορωνοϊού, παραμένουν υψηλοί σε «εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο». «Δεν υπάρχουν υποσχέσεις, δεν υπάρχουν ημερομηνίες σε αυτή την κατάσταση», επισήμανε. «Αυτό που όλοι φοβόμαστε είναι ένας φαύλος κύκλος καταστροφών οικονομίας και δημόσιας υγείας, εάν τα απαγορευτικά μέτρα χαλαρώσουν χωρίς τη δυνατότητα εντοπισμού νέων κρουσμάτων», τόνισε σε μια διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ο αξιωματούχος του Οργανισμού, σημειώνοντας ότι απαιτείται «πολύ σημαντικός έλεγχος» του ιού προκειμένου να μειωθεί η τρέχουσα αξιολόγηση κινδύνου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ερώτηση με την οποία έρχομαι αντιμέτωπη κάθε μέρα. Είναι γεγονός ότι στην προπάθεια επίτευξης ενός υγιούς σωματικού βάρους η επίγνωση των

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να απαντήσει η βουλευτής Κυκλάδων κα. Κατερίνα Μονογυιού στα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν στο διαδίκτυο μετά την δήλωση του πόθεν έσχες της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σουηδία κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό σε τρεις εβδομάδες, με 147 ακόμη θανάτους σε μια ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos