Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σημαντικά ευρήματα από την έρευνα των επιστημόνων του Imperial College του Λονδίνου - Ασαφής ο βαθμός σοβαρότητας των κρουσμάτων - Μόλις 19% προστασία έναντι της Omicron όσοι νόσησαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας κατά των Γυναικοκτονιών» που απαρτίζεται από 18 γυναικείες και φεμινιστικές συλλογικότητες και συγκεντρώθηκαν απόψε μπροστά στη Βουλή για να δηλώσουν με την παρουσία τους την ανάγκη για κοινωνική αλλαγή αλλά και άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό, τις νέες προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα που θα τεθούν σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου 2021 έως την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ για τις ηλικίες Κ15 και Κ17 με τη συμμετοχή και των Κυκλάδων, επρόκειτο να διεξαχθεί στη Ρόδο τον Ιανουάριο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 18:08

Λ.Σ Πάρου: Ντρέπεται κανείς ;

Αναφερόμαστε στο αυτοκίνητο που αγοράστηκε από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου- Αντιπάρου τέλη του 2017 και κόστισε 18.000 ευρώ. Από τότε δεν έχει συντηρηθεί ποτέ, παραμένει σε ακινησία εκτεθειμένο στον αέρα, τη βροχή, τον ήλιο και την αλμύρα στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΕΟΦ ανακάλεσε από την αγορά self test για τον κορονοϊό και απαγόρευσε τη διακίνηση και τη διάθεσή του λόγω ότι το συγκεκριμένο προϊόν δε φέρει σήμανση CE, όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 17:49

Κορωνοϊός: 9 κρούσματα στις Κυκλάδες

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.766 , εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανοί επιστήμονες επισημαίνουν πως η καταρροή, οι ήπιοι μυικοί πόνοι, οι γρατσουνιές στο λαιμό και ο ξηρός βήχας μπορεί να μην είναι ένα απλό κρυολόγημα - Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε και να κάνουμε τεστ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τιμές, ενθουσιασμό μα πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη υποδέχτηκαν η Δημοτική Αρχή, οι ιερείς και ο λαός της Αμοργού, το νέο Ποιμενάρχη τους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων, κ. Αμφιλόχιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos