Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Τους πολλαπλούς τρόπους με τους οποίους το μετρό συμβάλλει στην πράσινη ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας τόνισε ο Νίκος Κουρέτας διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαγρύπνησης χρήζουν τα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα που έρχονται από τον ΕΟΔΥ και αφορούν σε έναν κρίσιμο δείκτη για την εκτίμηση της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα, δηλαδή τον δείκτη θετικότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 16.115. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.661.004 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 48.6% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 18 Ιουλίου μεταβαίνει στις ΗΠΑ για συζητήσεις ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην έναρξη, το Β’ εξάμηνο του έτους, διενέργειας τεστ εμβολίων επόμενης γενιάς που προστατεύουν από μια μεγάλη ποικιλία κορονοϊών, προχωρά η γερμανική BioNTech, συνεργάτης της Pfizer στα εμβόλια, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκε και επισήμως από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η έκδοση της Μηνιαίας Ενημέρωσης Φορολογικού Λογαριασμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες εντάξεις έργων στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» υπέγραψε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας. Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, εντάσσονται συνολικά προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση του Επάρχου Πάρου Κώστα Μπιζά για την ίδρυση παραρτήματος Κοινωνικού Παντοπωλείου Π.Ε. Κυκλάδων στην Πάρο, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 19:20

Καλές προϋποθέσεις για το 2.50

Για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες ο αγώνας Ντεπόρτες Τολίμα – Φλαμένγκο, διεξάγεται στην Κολομβία, ακολουθεί η ρεβάνς στη Βραζιλία (7/7). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, όπως και στις περισσότερες -πλέον- μεγάλες διοργανώσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos