Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Μετά την τριποντάρα νίκης με την οποία έδωσε το προβάδισμα 2-1 στον Ολυμπιακό ενόψει της πρόκρισης στο Final 4 της Euroleague, ο Κώστας Σλούκας είπε χαρακτηριστικά στην flash interview:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολίτες και επιχειρήσεις με διασυνοριακή οικονομική δραστηριότητα, μπορούν από την Τετάρτη να λαμβάνουν αυτόματα το Πιστοποιητικό Φορολογικής Κατοικίας (ΠΦΚ) που χρειάζονται για την αποφυγή διπλής φορολογίας του εισοδήματός τους ή και για άλλους σκοπούς στο εξωτερικό. Μόνο κατά το 2022 εκδόθηκαν περισσότερα από 4.000 τέτοια πιστοποιητικά πολιτών και επιχειρήσεων με χειρόγραφη διαδικασία και χρόνο εξυπηρέτησης για τον πολίτη 3-5 ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 7 μονάδες παρουσιάζεται η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Europe Elects, ενόψει των εκλογών της 21ης  Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη μαραθώνια απολογία τους -περίπου έξι ώρες- οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε και η ΑΕΚ κατάφεραν για 2η σερί αγωνιστική να κερδίσουν αλλά παρέμειναν μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League μετά από 8 αγώνες στα πλέι οφ!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κάθε της συνέντευξη, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη, δεν παραλείπει να μιλά για την Πάρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε μία εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, στα πλαίσια του N. 5036/23(ΦΕΚ 77 Α/28-3-2023) «Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας.», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες φυλές σκύλων σε ένα τριήμερο, που ο επισκέπτης θα μάθει τα πάντα για την ευζωία των αγαπημένων του φίλων από την Παρασκευή 5 Μαΐου έως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Γουδή (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΟ).  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-05-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos