Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Παροικίας, στην Πάρο και στην είσοδο ενός από τα ιστορικότερα μνημεία του νησιού, εδώ και αρκετό διάστημα «δεσπόζει» η εικόνα που βλέπετε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πολιτιστικό ίδρυμα ομίλου Πειραιώς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή την επέτειο της 7ης Μαρτίου, η οποία γιορτάστηκε με την καθιερωμένη παρέλαση στη Ρόδο, παρουσία του υπουργού άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κ. Κωσταράκου, ο Περιφερειάρχης Γεώργιος Χατζημάρκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες μια προσπάθεια επικοινωνίας, συνεργασίας και συσπείρωσης της παριανής νεολαίας μέσω του facebook.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ημέρα της γυναίκας θεσμοθετήθηκε για να αναδείξει τον ρόλο των γυναικών στην διαμόρφωση της ιστορίας και της κοινωνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο Στις 6-3-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης ένας 26χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε 63 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μήνυμα του αλλά και στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κος Χ. Κόκκινος επισημαίνει:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» Ν. Π. 11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο - Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα Αμοργού, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν θα προσεγγίσει στο λιμένα Σχοινούσας και θα συνεχίσει το δρομολόγιο του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας είναι ιδιαίτερα αυστηρά και καμία απόφαση δεν αναμένεται να ληφθεί για τη χώρα μας στη συνεδρίαση, καθώς εκτιμάται ότι δεν έχει γίνει κανένα βήμα προσέγγισης από την Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτηση του Διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος νωρίτερα έλαβε γνώση του πορίσματος της διοικητικής εξέτασης που διενήργησε τριμελής επιτροπή του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τις συνθήκες φοίτησης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos