Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Γ. Χατζημάρκος: “Τα νησιά που πρωταγωνιστούν στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που λατρεύουν τον αθλητισμό και την εξωστρέφεια, είναι στην έκθεση ERGO Marathon Expo. Η Περιφέρειά μας είναι παντού”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το psts.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Δείπνο Βασιλισσών» στο ΠΚ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες μιας Porsche που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε δρόμο του Νιου Τζέρσι και κατέληξε στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέλευση στο ιστορικό κτίριο του ΕΜΠ κάνουν φοιτητές -Νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα - Χημικά και πετροπόλεμος στην Πατησίων - Στον περίβολο του Οικονομικού Πανεπιστημίου μπήκαν τα ΜΑΤ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την θεατρική παράσταση " Ύποπτη για τον φόνο μου" o Bαλεντίνος Τσίλογλου επιστρέφει για 2η χρονιά με τημαύρη κωμωδία «ΔΕΙΠΝΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ» που υπογράφει και σκηνοθετεί ο ίδιος από το Νοέμβριο, στο Θέατρο ΠΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 09-11-2019 πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρο-Ερμούπολης, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -16- ναρκωτικά σκευάσματα (δισκία) χωρίς ιατρική συνταγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο της Κοινότητας Πάρου κ. Μαργαρίτα Αργουδέλη στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και προσωρινά στα τηλ. 22843-60129 και 130.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας 21μελούς διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 09/11/2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος εξελέγη με 37 ψήφους και τον συνδυασμό «Το Αιγαίο Ενώνει» με επικεφαλής το Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδείχτηκε ο νικητής του Διαγωνισμού που κερδίζει μια διπλή πρόσκληση για τη Θεατρική παράσταση «Το Σημείο Τομής»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12-11-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos