Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Την Τετάρτη 13/11 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Κρήτη).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» που πλήττει από το πρωί της Τρίτης τις δυτικές περιοχές της χώρας, έφτασε και στην Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας, της Λευκίμμης και της Ηγουμενίτσας - Διακοπές ρεύματος και υδροδότησης, «ποτάμια» οι δρόμοι, δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ημερίδας για τα αρχαία λατομεία μαρμάρου της Πάρου. Η προστασία και ανάδειξη των αρχαίων λατομείων μαρμάρου είναι ένα θέμα πολύπλευρο και οι λύσεις χρειάζονται τη συμβολή όλων μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τα 15 αεροσκάφη, τα τέσσερα ήταν οπλισμένα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν σε λίγες ημέρες τα έργα ανάπλασης του χερσαίου χώρου στο Αλιευτικό Καταφύγιο του Αμπελά τα οποία θα περιλαμβάνουν και ενίσχυση του λιμενοβραχίονα με Φ.Ο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιράκι μες το φθινόπωρο έμοιαζε η Πάρος τον Οκτώβριο που μας πέρασε! Κι αυτό, όχι μόνο χάρη στον καλό καιρό. Η σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, ανεβασμένη τουριστική κίνηση ήταν μια πραγματικότητα αισθητή, παντού στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Πάρου –Αντιπάρου μετά τις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2019 έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ουγγαρία έπεσε η αυλαία του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 και για ακόμη μια χρονιά η SEAJETS

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση, η Υπουργική Απόφαση με την οποία μπαίνει τάξη, για πρώτη φορά, στα οικοδομικά και τεχνικά έργα, ιδιωτικά και δημόσια, μέσω της ηλεκτρονικής καταγραφής στην Εργάνη των απασχολούμενων σε αυτά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos