Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Όσοι ζουν στην Πάρο ή την επισκέπτονται την περίοδο των Χριστουγέννων, εκπλήσσονται, τα τελευταία κυρίως χρόνια, ευχάριστα από το εύρος και τη ζωντάνια των εορταστικών εκδηλώσεων με τις οποίες η Παροικία υποδέχεται τις Άγιες Ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα δρομολόγια του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους τρεις σταθμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από μαγική εμφάνιση ο Ελληνας τενίστας νίκησε 6-4, 6-3 τον Ελβετό σούπερ σταρ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 18:10

Η ομιλία του Λ. Αυγενάκη στην Ολομέλεια

Η ομιλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου, του σχεδίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε πότε μπορείτε να συνδυάσετε μια αργία με κάποιο σαββατοκύριακο για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι ειδικοί επισημαίνουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αλόγιστη ή την μη-σωστή χρήση που κάνουμε πολλές φορές με το κλιματιστικό ή ακόμα και για την ελλιπή συντήρησή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι πασιφανές, πως η Περιφερειακή Αρχή είναι σε άρνηση. Η αγωνία της να κερδίσει τις εκλογές ήταν τόσο μεγάλη που ξέχασε τον λόγο για τον οποίο εκλέχθηκε.

Αντί υπηρέτης του λαού αναδεικνύεται σε υπηρέτη πολιτικής ματαιοδοξίας.
Δεν έχει κόψει μόνο το νησί της Ρόδου στα δυο και από τις δυο πλευρές, αλλά και κάθε γέφυρα διαλόγου και επικοινωνίας με οποιαδήποτε διαφορετική άποψη. Στο καθεστώς που δημιουργείται και σε οτιδήποτε μεθοδεύεται με άθλιο τρόπο για τους νησιώτες θα είμαστε απέναντι.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΥΝΟΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Μύκονο Την 14-11-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 27 ετών τι στιγμή που αφαιρούσαν αντικείμενα από κατοικία την οποία διέρρηξαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή, το βράδυ της Παρασκευής (15.11.2019), το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τη ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (16/11) είναι γεμάτο... δράση! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατά προγνωστικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos