Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Με ψυχή λιονταριού ο 21χρονος Ελληνας έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου των 2,6 εκ. δολαρίων και πέρασε στο πάνθεον των αθανάτων του παγκοσμίου τένις

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2071] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 1.800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ακουαρέλες είναι η πρώτη επαφή των παιδιών με τον χώρο της ζωγραφικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπορεί η Γενιά του Πολυτεχνείου να έχασε την ευκαιρία να αλλάξει την Ελλάδα, ο Νοέμβριος, όμως, του 1973 παραμένει ιστορικό ορόσημο διεκδίκησης της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων για ελευθερία, ενότητα και δημοκρατία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε ΙΧ αλλά και ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός ντελιβεράς σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Αβέρωφ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνουμε γνωστό ότι στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της «ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ Α.Ε.», θα προτείνουμε για Πρόεδρο του ΔΣ τον Τάσο Κασαπίδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεκρές σε χαράδρα εντοπίστηκαν η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοινωνικό μέρισμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρα της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (17/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει ορισμένες κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ υπάρχει επίσης αγωνιστική δράση σε Β' Ισπανίας, Β' Ολλανδίας, Βραζιλία και μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos